Saltar apartados

El títol d'Expert de Fotografia Contemporània i Projecte d'Autor de la Universitat d'Alacant clausura la seua primera edició

 

Olimpia
Gloria_Maria
Emilio_Alberola

A. Olimpia Maigualida Robles Rodríguez "Quaranta-quatre batecs". B. Gloria María Guijarro Antón "Tardor del 92". C. Emilio José Alberola Martínez "Mundane rebirth"

 

Alacant. Dimarts, 9 de juliol de 2019

La Universitat d’Alacant ha tancat la primera edició del títol d’Expert en Fotografia Contemporània i Projecte d’Autor (TEFOCO) amb la publicació de la decisió de les seues beques a projectes d’autor en fotografia. L’equip directiu juntament amb el claustre de professors ha destacat el gran nivell dels treballs presentats pels alumnes. «Una mostra excel·lent del que han après a llarg del curs acadèmic», assenyala Jorge Pulla. Tots reflecteixen les òptimes capacitats adquirides pels estudiants en la creació d’imatges i la reflexió sobre el mig fotogràfic. La Universitat d’Alacant es converteix amb l’aposta per aquest títol propi en una referència imprescindible en formació universitària en fotografia.

Malgrat que molts dels projectes van merèixer també ser distingits, la normativa de la UA estipula que només dos estudiants poden gaudir de beca. Per això, després del visionat el divendres 14 de juny de les presentacions públiques dels projectes fets per l’alumnat del TEFOCO UA i l’examen complet d’aquest, el jurat format pels fotògrafs Cayetano Ferrández Azorín, Marta Leticia Sánchez Cardete i Francisco Julián Martínez Cano va decidir per unanimitat atorgar una beca completa a Olímpia Maigualida Robles Rodríguez pel projecte Cuarenta y cuatro latidos, mitja beca a Gloria María Guijarro Antón pel projecte Otoño del 92 i una menció a Emilio José Alberola Martínez pel projecte Mundane rebirth.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464