Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i l'empresa Neumáticos Soledad formalitzen la seua relació

Un conveni signat aquesta setmana servirà per a ‘ordenar’ la forma en la qual la institució i l’empresa col·laboren en el camp de l’obra civil


Alacant. Dimecres, 10 de juliol de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant i el director general de Neumáticos Soledad, Juan Ramón Pérez, han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici de les dues parts.

El rector ha destacat que «aquest conveni té la principal virtut d’ordenar la forma en la qual venim col·laborant la UA i Neumáticos Soledad en diferents camps i ofereix un marc a través del qual conduir tota la nostra relació».

Per la seua part, el director general de l’empresa ha assenyalat que «la relació entre la nostra empresa i la Universitat d’Alacant fins ara era esporàdica i esperem que a través de l’acord que signem avui siga més contínua» i ha apuntat que «la nostra col·laboració se centra, principalment en les aplicacions del cautxú en l’obra civil, i en aquest sentit les proves i anàlisis que realitzem juntament amb la UA són molt rellevants».

A la signatura del conveni també van assistir la sotssecretària general, Dolores Lozano, el vicerector de Campus i Sostenibilitat per la UA i Joaquín Pérez, subdirector de Neumáticos Soledad.

 

CONVENI_UA_ NEUMATICOS_SOLEDAD1 CONVENI_UA_ NEUMATICOS_SOLEDAD2

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464