Saltar apartados

El Consell Social fa a Dénia una trobada sobre realitat i futur de la Universitat d'Alacant a la Marina Alta

 

PLE_CONSELL_SOCIAL

 

Alacant. Dimarts, 4 de juny de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant farà aquest dimecres, 5 de juny, una trobada a Dénia sobre la realitat actual i el futur de la institució acadèmica a la comarca alacantina de la Marina Alta, que comptarà amb la intervenció del president de la Generalitat, Ximo Puig, del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i del president del Consell Social de la Universitat d’Alacant, Adolfo Utor.

L’acte, que tindrà lloc a les 12.00 hores a la sala Jauja de Baleària Port, és la primera de les Trobades-Seus del Consell Social, amb els quals la Universitat d’Alacant pretén reforçar el diàleg tan necessari entre la Universitat, les empreses i els agents socials i potenciar la capacitat vertebradora de la institució acadèmica a Alacant.

Aquest punt de partida analitzarà la «Realitat i futur de la Universitat d’Alacant a la Marina Alta», en un acte en el qual es tractarà el paper del consell com a «catalitzador que uneix la Universitat, seu del coneixement, amb la societat», a través del mecenatge, projectes i aliances d’èxit com Gasterra UA i la Càtedra Carmencita, i també amb projectes de futur a la Marina Alta.

En aquest sentit, el president de Carmencita, Jesús Navarro, exposarà el cas d’èxit de la Càtedra Carmencita i parlarà de la col·laboració entre Universitat i empresa. També en l’àmbit del mecenatge, el director territorial de Cajamar, Manuel Nieto, intervindrà per a explicar l’activitat de la seua entitat en aquest camp. Cajamar patrocina les trobades i recentment ha renovat el compromís de patrocini amb l’Orquestra Filharmònica de la UA (OFUA). Les dues entitats han sigut premiades pel Consell Social de la UA, per la seua càtedra institucional, en el primer cas, i per la seua activitat de mecenatge, en el cas de Cajamar.

A més, també hi intervindran el director general de Masymas, José Juan Fornés, vocal del Consell, i representants empresarials de la Marina Alta, com Cristina Sellés, presidenta de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (Aehtma) i Sonja Dietz, presidenta del Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA), qui a més pertany al Consell Social de la Universitat d’Alacant.

En l’apartat dedicat a Gasterra, Cristina Figueira, xef del restaurant El Xato de la Nucia, que té una estrella Michelin, i Pep Romany, xef del restaurant Pont Sec, parlaran sobre la seua experiència gastronòmica amb la Universitat d’Alacant.

Finalment, Manuel Palomar i l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, analitzaran els projectes de futur de la Universitat d’Alacant a la Marina Alta.

A l’acte acudiran representants institucionals de la Universitat d’Alacant, empresaris i professionals per a compartir experiències d’èxit de col·laboració amb la Universitat i per a apostar per noves sinergies.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464