Saltar apartados

La UA reforça la presència a la costa Oest dels EUA

El Vicerectorat de Relacions Internacionals tanca tres nous acords amb prestigioses universitats nord-americanes i obri tres noves col·laboracions específiques per a la titulació de Gastronomia al Perú, l’Equador i el Japó

Nafsa_1

 

Alacant. Divendres, 7 de juny de 2019

El vicerector de Relacions Internacionals de la UA, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat Internacional, Antonio Galiano, han participat, un any més, en la major fira internacional educativa dels EUA: NAFSA 2019. Allí han mantingut nombroses trobades amb prestigioses universitats de tot el món i han reforçat la presència de la UA a la costa Oest dels EUA amb 3 nous acords: amb la California State Los Ángeles University; la California State Politecnic University; i amb la Washington State University. A més, s’estan ultimant els tràmits finals amb una quarta universitat d’aquesta zona, la California State Santa Bárbara University.

Aquests quatre nous acords s’uneixen, com detallen Llopis i Galiano, al que la UA ja tenia vigent amb la California State Long Beach. D’aquesta forma, la UA reforça i amplia la presència que té a la costa Oest dels Estats Units, «línia estratègica que ens havíem plantejat per a enguany», hi afirmen.

Les trobades mantingudes a NAFSA 2019 han permès al vicerector tractar una segona línia estratègica nova per a la UA. Es tracta del desenvolupament i l’aprofundiment d’acords amb socis de la UA amb titulacions de gastronomia de reconeixement mundial, gràcies als quals, a partir d’ara, els estudiants del grau en Gastronomia de la UA, que s’acaba d’estrenar, podran fer intercanvis de mobilitat internacional amb les prestigioses universitats de Risumeikan (el Japó); Pontificia Universidad Católica del Perú; i Universidad de las Américas (l’Equador).

Tancades aquestes dues línies estratègiques, Juan Llopis i Antonio Galiano, també han acordat fer convenis amb la prestigiosa Universitat Javeriana de Colòmbia, i han ampliat l’acord ja vigent amb la Universitat de Curtin (Austràlia), pel qual els estudiants de la UA podran cursar estudis a les Seus que aquesta universitat australiana té a Dubai, Singapur i Malàisia.

Finalment, Llopis ha detallat que s’ha incrementat l’interès general dels nostres socis internacionals per a implantar nous dobles graus amb la Universitat d’Alacant, i també noves propostes de direcció de màster i doctorat amb universitats llatinoamericanes. «L’oferta de graus en anglès que la UA ha ampliat en els últims anys, ens està obrint moltes i excel·lents portes, i cal seguir en aquesta línia», ha subratllat el vicerector.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464