Saltar apartados

El Màster d'Arrossos de la UA es gradua amb estrella Michelin

El Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha celebrat la seua cerimònia de clausura en el Cdt Marina Alta Dénia amb  el lliurament dels  diplomes als estudiants i el reconeixement a institucions i empreses que han col·laborat en la seua realització

 

CLAUSURA_MASTER_ARROCES_1
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_2
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_3
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_4
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_5
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_6
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_7
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_8
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_9
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_10
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_11
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_12
CLAUSURA_MASTER_ARROCES_13

 

Dénia. Dilluns, 10 de juny de 2019

El títol propi de la Universitat d'Alacant ha explicat durant aquest curs 2018-2019 amb professorat altament qualificat que treballa en investigació, desenvolupament i innovació, així com amb professionals de referència que han introduït a l'alumnat en el món dels arrossos tradicionals, els contemporanis i els internacionals.

Els estudiants han realitzat visites formatives a espais relacionats amb la cultura alimentària mediterrània i han rebut docència de prestigiosos professionals del món de la gastronomia, l'enologia i el periodisme gastronòmic. Igualment han tingut  l'oportunitat de realitzar les seues pràctiques en restaurants que compten amb estrelles Michelin com: Quique Dacosta restaurant, Bon Amb, L’Escaleta, El Rodat, La Finca, Monastrell i El Xato

El Máster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada, s'emmarca dins de les activitats formatives desenvolupades pel Centre de Gastronomia de la Mediterrània GASTERRA, un centre creat en aliança col·laborativa entre la Universitat d'Alacant, Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Dénia, que els pròxims dies obrirà el període d'inscripció per a la seua següent edició.

Els estudiants han comptat amb ajudes per als seus estudis gràcies a convenis signats per la Universitat d'Alacant amb Turisme Comunitat Valenciana i amb l'Ajuntament de Dénia així com amb els ajuntaments d'Altea, Benidorm, Torrevella i Alacant. Igualment ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pego i amb el mecenatge mitjançant beca de l'empresa Carmencita a través de la seua Càtedra d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

En l'acte acadèmic han participat: Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, Enrique Herrero vicerector d'Estudis i Formació de la UA, Ana Laguna directora de Relacions amb la Societat i directora del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada, Josep Bernabeu director del Centre de Gastronomia de la Mediterrània Gasterra i Rafael Carrión, vicealcalde de Dénia. Igualment ha comptat amb la participació de Cristina Figueira professora del Màster i xef del Restaurant El Xato, que compta amb una estrella Michelin.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464