Saltar apartados

L'estudiant de la Universitat d'Alacant, Celia Herrero, guanya el XIX premi Joves Juristes

La cerimònia va tenir lloc aquest dijous en el Centre d’Estudis Garrigues on va arreplegar el guardó de mans de la ministra de Justícia acompanyada pel degà de la Facultat de Dret de la UA, Pedro Femenía

Premi_Jovenes_Juristes

 

Alacant. Divendres, 14 de juny de 2019

Estudiant del doble grau de Dret i Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat d’Alacant, directora del Club de Debat de la UA i ara també guanyadora del premi Joves Juristes del Centre d’Estudis Garrigues i la Fundació Garrigues. Celia Herrero Cantó pot presumir d’un currículum molt més extens i d’una excel·lència que li ha fet tenir un reconeixement que es completa amb 6.000 euros i també una beca completa per a cursar un programa Màster Accés a Advocacia, especialitat Empresarial, del Centre d’Estudis Garrigues.

Celia_Herrero2La flamant guanyadora del prestigiós guardó va rebre el premi aquest dijous a la seu del Centre d’Estudis Garrigues a Madrid en un acte presidit per la ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, i en el qual va estar acompanyada pel degà de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant, Pedro Femenía, qui va rebre un diploma i va intervenir en l’acte.

El premi Joves Juristes s’atorga a la persona que obtinga una millor qualificació en una prova avaluada per un jurat d’experts que consisteix en l’elaboració i la defensa oral d’un dictamen sobre un cas de Dret d’Empresa, en el seus aspectes teòrics i pràctics i està dirigit a estudiants d’últim any de llicenciatura o grau de Dret.

El segon i el tercer lloc van recaure en Bárbara Montanari i María Rodrigo Muro, les quals rebran una beca pel 100% i el 75% de l’import, respectivament. Els altres finalistes podran gaudir de 9 beques, per import del 50% cadascuna d’aquestes, per a cursar un Màster Universitari en Pràctica Jurídica en el Centre d’Estudis Garrigues.

En aquesta edició han participat diferents universitats: Alacant, Almeria, Antonio de Nebrija, Autònoma de Madrid, Barcelona, Col·legi Universitari Villanueva, Cardenal Herrera-CEU, Carles III, Complutense, Còrdova, CUNEF, Deusto, ESADE, Granada, La Corunya, Loyola Andalusia, Màlaga, Internacional Isabel I, Múrcia, Navarra, Oberta de Catalunya, Pablo de Olavide, País Basc, Pontifícia de Comillas-ICADE, Rey Juan Carlos, Salamanca, San Pablo-CEU, Sevilla, València, Valladolid i Saragossa.

Així mateix, van rebre un diploma acreditatiu com a finalistes del premi Joves Juristes els candidats següents: P Pilar Acha Urruticoechea, Francisco Benedito Muñoz, María Trinidad Cabrera Cabrera, María del Carmen Coello de Portugal Magallón, María Esteban Martínez, Pablo Fernández Hernández, Verónica Fernández Roldán, Alejandro Montanero García, Gonzalo Morales Gómez. Aquesta edició, ha comptat amb trenta aspirants, dels quals només dotze van accedir a l’última fase.

El tribunal ha estat format per prestigiosos juristes: José María Alonso Puig, degà del Col·legi d’Advocats de Madrid (president), Jorge Jaime de Fuentes Corripio, Alberto de Martín Muñoz, Eduardo María Valpuesta Gastaminza i José Ramón Martinez (que va fer les funcions de secretari).

Des de la primera edició, els premis Joves Juristes han perseguit el foment de l’exercici i el coneixement del Dret d’Empresa. La participació en aquests guardons suposa la realització d’un complex examen estructurat en dues parts: un dictamen escrit, que abasta cinc hores, sobre un cas relacionat amb el dret d’empresa i la defensa oral posterior d’aquest. Tant el tribunal com les institucions organitzadores agraeixen la participació de tots els candidats i els feliciten pel seu treball.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464