Saltar apartados

La investigadora Soledad Bohdziewicz analitza a Juan Gil de Zamora en la Universitat d'Alacant

La professora de la Universidad de Buenos Aires ofereix la conferència “Problemas y experiencias en la edición de una compilación latina del siglo xiii: el Liber Ihesu et Marie de Juan Gil de Zamora” el pròxim dimecres 12 de juny a les 16 hores al Centro de Estudios Iberoamericanos Mario Benedetti

 

 

 

Alacant. Dilluns, 10 de juny de 2019

La professora i doctora en Lletres per la Universidad de Buenos Aires, Soledad Bohdziewicz, protagonitzarà una conferència aquest dimecres, 12 de juny a partir de les 16 hores en al Universitat d’Alacant, en què abordarà els Problemas y experiencias en la edición de una compilación latina del siglo xiii: el Liber Ihesu et Marie de Juan Gil de Zamora organitzada pel Seminari d’estudis hagiogràfics.

La xerrada de la investigadora del CONICET (Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas de l’Argentina) i de l’IIBICRIT (Instituto de Investigaciones Bibliográficas y Crítica Textrual), que es farà al Centro de Estudios Iberoamericanos Mario Benedetti, s’emmarca en el context del projecte d’investigació La literatura hagiogràfica catalana: fuentes, ediciones y estudio del Ministeri d’Economia i Competitivitat i serà presentada pels professors, Antoni Biosca, del departament de Prehistòria, Arqueologia, Hist.Antiga, Fil. Grega i Fil. Llatina i Marinela Garcia, del departament de Filologia Catalana.

Soledad Bohdziewicz és la primera investigadora que aborda de forma sencera la editio prínceps del Liber Mariae  de Juan Gil de Zamora i que ha defensat recentment en la seua tesi doctoral on examina la especificitat literària de la producció de Juan  Gil de Zamora a través dels pròlegs de la seua vasta obra i on analitza els trets característics de la compilatio com a pràctica literària.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464