Saltar apartados

La Universitat d'Alacant premia iniciatives empresarials innovadores en la Gala Impuls 2019

 

CARTEL_GALA_IMPULSO_VALAlacant. Dimarts, 11 de juny de 2019

La Universitat d’Alacant celebra dijous, 13 de juny, a les 19 hores en el MUA, la Gala Impuls 2019, en la qual es donaran a conèixer els guanyadors de l’última convocatòria dels Premis Impuls a Iniciatives Empresarials Innovadores.

Uns premis consolidats que enguany han rebut un total de 32 propostes: 6 en la modalitat A, per a projectes empresarials promoguts per PDI, doctores i doctors o estudiants de doctorat, que tinguen com a objectiu l’explotació comercial de resultats d’investigació de la UA; i 6 en la modalitat B, indicada per a projectes empresarials, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

Com a novetat en aquesta edició Impuls 2019, els participants han optat a nous premis. El Vicerectorat de Campus i Tecnologia concedirà un premi de 1.000 euros a la iniciativa més innovadora que incorpore l’ús d’una app mòbil. El Vicerectorat d’Estudiants i Ocupació concedirà el Premi Accessibilitat amb 1.000 euros al projecte que haja incorporat l’accessibilitat, siga en els productes, en serveis, persones o entitats. La Càtedra Germà Bernàcer de la UA oferirà als projectes premiats en cada modalitat serveis de mentoració i tutorització durant un període de sis mesos. I, finalment, el Premi Emprenedoria Social de la Fundació Caja Mediterráneo i Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant posarà a la disposició de l’equip seleccionat un espai de treball durant sis mesos, així com accés preferent i gratuït a totes les iniciatives formatives i divulgatives relacionades amb la responsabilitat social, nous models econòmics sostenibles i innovació social.

Durant la Gala Impuls 2019, presidida pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, a més, es lliuraran diversos reconeixements: Empresa més Col·laboradora en R+D, Empresa més Col·laboradora en Pràctiques i Ocupació i a l’Empresa de l’Any del Parc Científic d’Alacant.

En l’acte participaran el president del Consell Social de la UA i president de la naviliera Baleària, Adolfo Utor; la fundadora d’Allise Devices, Beatriz Cerrolaza, empresa derivada de la Universitat Politècnica de Madrid dedicada a la tecnologia antifalsificació, i el fundador d’AIUDO, Daniel Ibiza, servei de cuidadors per a persones grans, que participaran en una taula redona moderada per la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement de la UA, Amparo Navarro.

Notícies relacionades:

Els guardons IMPULS a iniciatives empresarials innovadores tornen amb nous premis

La Universitat d’Alacant llança un itinerari formatiu per a emprenedors

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464