Saltar apartados

El Col·legi d'Economistes premiarà el Parc Científic d'Alacant pel seu Foment a la Innovació

El lliurament tindrà lloc en una Gala que se celebrarà a l'octubre

 

Alacant. Dilluns 17 de juny de 2019

El Col·legi d'Economistes ha fet públic aquest matí que concedirà el seu Premi al Foment de la Innovació al Parc Científic de la Universitat d'Alacant, que compartirà amb el de la Universitat Miguel Hernández d'Elx. L'acte de lliurament tindrà lloc el pròxim 3 d'octubre en la I Gal·la de Premis Economistes Alacant, que se celebrarà en l'Auditori de l'EUIPO coincidint amb la celebració dels 40 anys del naixement del Col·legi d'Economistes d'Alacant. Aquests premis pretenen reconèixer i distingir altres 6 empreses i entitats per la seua contribució al creixement i desenvolupament de la província d'Alacant. L'acte ha comptat amb la presència de la vicerectora de Planificació Econòmica de la UA, Mónica Martí i del degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA, Raúl Ruiz.

El Degà del Col·legi, Francisco Menargues, ha destacat sobre aquest tema que "vivim en una província que en quatre dècades ha canviat molt i estem convençuts que ho ha fet a millor. Però els canvis a millor mai vénen sols, cal que nosaltres els economistes cridem impulsors de progrés. Gent valenta, empreses i empresaris compromesos, institucions assenyades alhora que audaces i innovadores i ací sens dubte les hi ha hagut i n'hi ha. Per aquesta raó pensem que quina millor forma de celebrar el nostre 40 aniversari que reconeixent i premiant la labor de les persones, empreses i entitats que han contribuït a fer gran aquesta província".

 

Foment_innovacion

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464