Saltar apartados

El consorci SEIMED obté tres reconeixements en el concurs de Bones Pràctiques de l'Enterprise Europe Network Espanya

La Universitat d’Alacant, al costat d’organismes de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia, formen aquest consorci d’ajuda a les pimes i centres d’investigació en la internacionalització, transferència de tecnologia i accés a finançament

 Equipo_Seimed_UA

Equip de la UA de SEIMED, d’esquerra a dreta, Pablo Navarro, Cristina Pacheco i José Valero

 

Alacant. Dilluns, 17 de juny de 2019

El consorci SEIMED, del qual forma part la Universitat d’Alacant al costat d’organismes de la Comunitat Valenciana i de la Regió de Múrcia, ha obtingut tres reconeixements en el primer concurs de Bones Pràctiques de l’Enterprise Europe Network (EEN) Espanya.

Durant la Conferència Anual de Consorcis Espanyols de l’EEN que ha tingut lloc recentment a Màlaga, SEIMED va rebre tres de les quatre categories premiades: Millor Pràctica de Comunicació per «Scale UP»; Millor Pràctica de Treball en Xarxa per la «Red Española de Embajadas European IPR Helpdesk» en col·laboració amb altres tres consorcis, i Millor Pràctica d’Atenció i Seguiment al Client per «CRM de trabajo interno para supervisión del cliente EEN», aquesta última iniciativa presentada per la Universitat d’Alacant. Un èxit col·lectiu que ha rebut la felicitació de la directora General de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Júlia Company.

SEIMED és part de la Xarxa Enterprise Europe Network (EEN), la xarxa mundial més important de transferència de tecnologia, que ofereix els seus serveis a les petites i mitjanes empreses i centres d’investigació valencians i murcians. Té com a objectiu ajudar les pimes a desenvolupar el seu ple potencial i la capacitat innovadora a través de la internacionalització, la transferència de tecnologia i l’accés a finançament. El consorci SEIMED el lidera l’IVACE i en formen part la Universitat d’Alacant, l’Institut de Foment de Múrcia, la Xarxa d’Instituts de la Comunitat Valenciana, el centre tecnològic Ainia, la Cambra de València, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València.

El Servei de Gestió de la Investigació i Transferència de Tecnologia de la Universitat d’Alacant és integrant d’aquesta xarxa des del 1995. Compta amb una àmplia experiència ajudant empreses i grups d’investigació de les universitats valencianes en la recerca de socis internacionals interessats a cooperar tecnològicament, siga oferint la seua tecnologia, cobrint les demandes tecnològiques que es requereixen o buscant socis per a projectes internacionals d’investigació.

 

Jose_Valero_presentacion_Malaga1Conferència anual EEN

La XII Edició de la Conferència Anual de Consorcis Espanyols de l’EEN va tenir lloc els passats 6 i 7 de juny a Màlaga. Durant la trobada, a més de premiar les millors pràctiques de l’EEN, es van analitzar els objectius, eines tècniques i programes de treball realitzats durant l’any passat. Així mateix, es van compartir els casos d’èxit de cada node i es van presentar iniciatives nacionals per a millorar i enfortir la presència de la xarxa al territori espanyol.

Hi van acudir representants de les cinquanta-sis entitats agrupades en els nou consorcis territorials que representen i desenvolupen les activitats de la xarxa Enterprise Europe Network a Espanya. En la reunió van participar representants de la Comissió Europea, de l’Agència Europea per a la PIME (EASME), del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, del Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, del Centre per al Desenvolupament Econòmic Industrial (CDTI).

 En la imatge, intervenció a Màlaga de José Valero, de la UA, sobre «Millor pràctica d’atenció i seguiment al client».

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464