Saltar apartados

El Magister Lucentinus de la UA continua al capdavant dels millors màsters d'Espanya

El màster en Propietat Intel·lectual de la Universitat d’Alacant apareix un any més en el podi dels màsters de dret especialitzat

El Magister Lucentinus que organitza el Departament de Dret Mercantil inicia el pròxim curs la XXXVI edició

Magister

 

Alacant. Dijous, 20 de juny de 2019

El Magister Lucentinus, Màster en Propietat Intel·lectual de la Universitat d’Alacant es consolida com a referent en la formació de postgrau per als estudiants i els professionals que vulguen adquirir una formació específica en aquesta matèria i així ho reconeix la guia que fa el diari El Mundo amb els millors programes que es poden trobar avui dia a Espanya.

El màster de la UA apareix en la classificació feta pel mitjà de comunicació en la segona posició en la categoria de tots els màsters de Dret Especialitzat, un reconeixement a la feina que fa que el situa un any més com el millor màster en Propietat Intel·lectual a  Espanya a l’hora d’optar per cursar estudis de postgrau.

El Magister Lvcentinvs té un marcat caràcter internacional, tant per la procedència dels estudiants i la composició del claustre de professors, com per l’oportunitat que ofereix als uns i als altres d’interrelacionar-se amb col·legues d’altres prestigiosos centres europeus.

El programa d’aquest està dirigit a titulats universitaris, que vulguen formar-se en l’àmbit de la propietat intel·lectual (marques, patents, dissenys i drets d’autor) i en el Dret Digital, així com a professionals interessats a actualitzar o ampliar els coneixements que tenen.

La docència en el Magister Lvcentinvs està enfocada a la capacitació professional en un món globalitzat, i ofereix una visió integral de la propietat intel·lectual dirigida no solament a juristes, sinó també a economistes, científics, enginyers i altres professionals relacionats amb la gestió i la defensa dels béns intangible.

Per a la consecució d’aquests objectius, la Universitat d’Alacant compta amb la col·laboració d’un nodrit grup d’institucions acadèmiques i professionals, i també organitzacions nacionals i internacionals, entre les quals s’inclouen l’Oficina d’Harmonització del Mercat Interior, l’Oficina Europea de Patents o l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. Aquesta col·laboració fa possible que cada curs acadèmic passen per les aules del màster més de cent cinquanta professors, tots aquests prestigiosos especialistes en les seues matèries respectives, incloent-hi acadèmics, advocats en exercici, jutges, agents de patents, representants d’organitzacions nacionals i internacionals, empresaris i experts en gestió i valoració de la propietat intel·lectual.

La formació pràctica a través de pràcticums, seminaris i tallers, judicis simulats i assistència a judicis reals, amb la supervisió de professionals i especialistes en la matèria, forma una part essencial del curs. A més, a través de nombrosos acords de col·laboració amb institucions nacionals i internacionals, agències de propietat intel·lectual i prestigiosos despatxos professionals, el Magister Lvcentinvs ofereix als seus egressats l’oportunitat de prendre part en un programa de pràctiques on poden adquirir una experiència valuosa amb la qual iniciar la seua carrera professional.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464