Saltar apartados

La revista 'Journal of New Approaches in Educational Research', de la Facultat d'Educació de la UA, se situa en el lloc nou del rànquing REDIB

 

NAER_JournalAlacant. Dijous, 20 de juny de 2019

La revista Journal of New Approaches in Educational Research (NAER), de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant, se situa en el lloc nou del rànquing REDIB, que analitza 2.832 revistes científiques de l’àmbit iberoamericà.

Journal of New Approaches in Educational Research (NAER) ocupa el lloc número 9 entre totes les revistes científiques iberoamericans i en matèria d’educació ocupa el tercer.

La revista ha aconseguit aquest lloc en la segona edició del Rànquing REDIB 2018 de revistes científiques iberoamericanes, una classificació fruit de la col·laboració del Consell Superior d’Investigacions Científiques i Universia, conjuntament amb Clarivate Analytics.

A més, l’editora de NAER i directora de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat d’Alacant, Rosabel Roig Vila, ha destacat que s’ha aconseguit superar l’avaluació de la FECYT, per la qual cosa s’incorpora a la revista aquest segell de qualitat

Igualment, recentment s’ha publicat el rànquing de revistes SJR i CitesCore de Scopus, i NAER ha sigut classificada en Q3, amb tan sols un any després d’haver entrat en SCOPUS.

En aquest sentit, ha destacat que es tracta de tres reconeixements que corroboren l’alt impacte internacional de la revista i és indici cert de la seua qualitat a efectes curriculars, acadèmics i científics. Al mateix temps, segons ha afegit, és «un símptoma de la intensa i extensa difusió internacional de la revista i dels estudis que s’hi publiquen».

NAER és una revista que va nàixer el 2012, a partir de projectes R+D+I i en la qual l’equip treballa perquè tinga el màxim nivell. A pesar dels pocs anys d’antiguitat, ha entrat en Web of Science (WoS) de Clarivate Analytics, a través de l’Emerging Sources Citation Index (ESCI) i la Master Journal List. També està indexada en nombroses bases i directoris.

En NAER treballen des de les últimes novetats tècniques i editorials i complementen els articles amb traducció a l’espanyol dels articles científics; videoresums dels articles científics, i scinfographics, és a dir, de cada article elaboren una infografia científica en espanyol i en anglès, que sintetitza de manera gràfica els continguts dels articles.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464