Saltar apartados

Nutricionistes i docents de tot Espanya se citen en la Universitat d'Alacant per a posar en valor la seua professió

Dijous, 27 de juny, en la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la UA, amb el lema ‘Innovant cap a l’excel·lència’

 

Jornada_nacional_nutricionAlacant. Dijous, 20 de juny de 2019

La Universitat d’Alacant acull dijous, 27 de juny, la II Jornada Nacional del Professorat del Grau en Nutrició Humana i Dietètica amb el lema «Innovant cap a l’excel·lència».

La trobada, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la UA, pretén crear un espai acadèmic en el qual es puguen intercanviar i divulgar idees i experiències per a contribuir com a docents al progrés dels diplomats del grau. L’objectiu és analitzar i discutir temes d’interès tant per a professorat com per a l’alumnat del grau en Nutrició Humana i Dietètica.

Amb aquest finalitat es comptarà amb la participació de professorat de quasi totes les universitats espanyoles en les quals s’imparteix el grau per a analitzar temes tan rellevants com la innovació docent, la cooperació internacional o la gestió de les pràctiques externes. A més, estudiants i diplomats exposaran les seues opinions i treballs més recents i podran participar en activitats com taules redones, conferències magistrals, presentació de comunicacions, entre d’altres.


Jornada del Col·legi Oficial CV

D’altra banda, el dia 28 de juny, la II Jornada de Professorat del Grau en Nutrició Humana i Dietètica coincidirà amb la VIII Jornada del Col·legi Oficial de Dietistes Nutricionistes de la Comunitat Valenciana, amb el lema i esperit de «Construint professió».

Amb el propòsit de posar en valor el paper d’aquests professionals i la funció que exerceixen, la trobada aplegarà dietistes nutricionistes especialitzats de tot Espanya en diferents àmbits d’actuació com la docència, clínica, hospitalària, investigació, nutrició esportiva, etc., que debatran sobre les principals oportunitats i desafiaments que presenta la professió i compartiran iniciatives per a «continuar construint professió».

 

Programa complet

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464