Saltar apartados

La UA entrega un xec solidari de 2.670 euros a la Fundació Noray Projecte Home

La recaptació és fruit del concert solidari que l’Orquestra Filharmònica de la UA va oferir el mes de maig passat en l’ADDA, amb el patrocini de la Fundació Manuel Peláez, Vectalia i Cajamar

 Alacant. Divendres, 28 de juny de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha lliurat avui la recaptació del concert solidari oferit per l’Orquestra Filharmònica d’UA, el passat 14 de maig en l’ADDA, a la directora de la Fundació Noray Projecte Home, Consagración Jareño. En total, l’associació ha rebut 2.670 euros.

L’acte de lliurament ha comptat també amb l’assistència del vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i de representants de les entitats patrocinadores del concert: la presidenta de la Fundació Manuel Peláez, Carmen Robles, el director de Relacions Institucionals i Comunicació de Vectalia, Ezequiel Moltó, i per part de Cajamar, Laura Vera, directora de zona Alacant Nord.

El rector, Manuel Palomar, ha destacat «el compromís de la Universitat d’Alacant amb l’organització d’activitats benèfiques, entre les quals es troben les actuacions solidàries de l’OFUA».

La recaptació es destinarà a programes i activitats orientades a la intervenció en l’àmbit de les drogodependències i altres trastorns addictius que la Fundació Noray Projecte Home d’Alacant duu a terme.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464