Saltar apartados

La Universitat d'Alacant acull al juliol una nova edició d'El Pati de la Ciència

 

Alacant. Dijous, 27 de juny de 2019

La Universitat d’Alacant acull aquest mes de juliol una nova edició d’El Pati de la Ciència, un projecte cultural de divulgació científica, iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües, amb la col·laboració de l’Aula de la Ciència de la UA i l’Institut d’Estudis Catalans.

El Pati de la Ciència és un projecte de divulgació científica, dirigit al públic infantil i juvenil, amb l’objectiu de fomentar la cultura científica i transmetre la ciència d’una manera innovadora, participativa i divertida. La professora del Departament de Física Aplicada de la UA, Isabel Abril, coordina aquest projecte amb l’assessorament de Rafael García Molina, professor del Departament de Física Aplicada de la Universitat de Múrcia i premi Ensenyament i Divulgació de la Física de la Reial Societat Espanyola de Física i de la Fundació BBVA.

Enguany s’han programat tres espectacles. El primer, «Experiments de física», tindrà lloc divendres, 5 juliol, a la sala d’actes de l’aulari II, i serà a càrrec d’Antxon Anta Unanue (Deutsche Schule San Alberto Magno, Sant Sebastià). El dimarts, 9 de juliol, la sala d’actes de l’aulari II acollirà «Ohhhh! Quins materials!» a càrrec de Fina Guitart, del CESIRE Centre de Recursos Pedagòcics Específics de Suport a la Innovació i la Investigació Educativa. Els espectacles científics acabaran el divendres, 12 de juliol, al mateix lloc, amb «Matemàtiques sorprenents», a càrrec de Juan Roldán, director de l’àrea de matemàtiques del MUDIC, Museu Didàctic i Interactiu de Ciències del Baix Segura de la Comunitat Valenciana.

Tots els espectacles tindran lloc de 10.00 a 11.00 hores (per a xiquets de 6 a 9 anys) i de 12.00 a 13.00 hores (per a xiquets de 10 a 16 anys).

També hi haurà tallers científics, Jocs de Ciència, coordinats per Rafael García Molina i impartits per monitors científics. Tots els tallers tindran lloc a l’aula GE/1-03 de Geografia i se celebraran el 27 de juny i els dies 4,11 i 18 de juliol.Notícies relacionades:

Experiments científics per als més menuts en el "Pati de la Ciència" de la UA

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464