Saltar apartados

Estudiants de la UA aconsegueixen el segon lloc en la competició de Vodafone Campus Lab amb una app que uneix l'agricultura rural amb el consumidor urbà

 

Vodafone_Campus_lab1

 

Vodafone_Campus_lab2

 

Alacant. Dimarts, 7 de maig de 2019

Un grup d’estudiants de la Universitat d’Alacant han aconseguit el segon lloc en la competició de Vodafone Campus Lab, en la qual han participat un total de divuit universitats privades i públiques de tot Espanya, amb una aplicació que pretén unir els professionals de l’agricultura amb els consumidors urbans.

Vodafone Campus Lab és un programa de formació en línia en què joves de diferents disciplines treballaran en equip per a crear solucions a reptes d’innovació de Vodafone. Aquesta experiència ofereix formació i la possibilitat d’emportar-se un premi de 20.000 euros per a poder desenvolupar el projecte presentat.

L’equip de la Universitat d’Alacant, format per estudiants de l’Escola Politècnica Superior i tutoritzat pel professor del màster en Enginyeria de la Telecomunicació Sergio Bleda Pérez va aconseguir quedar-se entre els quatre finalistes, al costat de la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat de Granada i la de Vigo.

Finalment, han aconseguit el segon lloc, encara que el jurat de Vodafone ha proposat d’ajudar-los a posar en marxa la iniciativa. Igualment, atès l’alt nivell dels membres de l’equip, Vodafone també els ha obert la porta perquè puguen arribar a treballar en l’empresa.

Juan Miguel Castillo Zaragoza, grau en Enginyeria Informàtica; Alba González Aller, grau en Enginyeria Multimèdia; Ignacio López Aniorte, grau en Fonaments de l’Arquitectura; Mónica Ortega Redondo, màster en Enginyeria de Telecomunicació; Luis Fernando Pérez Pérez, grau en Enginyeria Informàtica, i Víctor Manuel Romero Ojeda, màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports, es van presentar a la competició amb una aplicació mòbil innovadora.

El projecte consisteix a posar en contacte professionals agraris amb consumidors de les ciutats perquè puguen cuidar a través del mòbil un hort en el camp. Mitjançant aquesta app, l’usuari veurà totes les fases de creixement dels cultius i podrà controlar el reg i altres tasques a través de l’aplicació telefònica.

 

 

 


 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464