Saltar apartados

El rector de la UA rep la visita de la Bellea del Foc i de les seues Dames d'Honor

 

Alacant. Dimecres, 15 de maig de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar ha rebut aquest matí la Bellea del Foc, Isabel Bartual Fernández, de la Foguera Carrer Sant Vicent, i les seues Dames d’Honor, que han visitat avui el campus alacantí acompanyades del vicepresident d’Economia, Manuel García. Tant la Bellea del Foc, Isabel Bartual, que estudia Criminologia, com altres tres de les seues Dames cursen els seus estudis universitaris a la UA. Andrea Rodríguez, en el grau de Publicitat i Relacions Públiques; Sonia López, de Filologia Anglesa i Alba Martínez, alumna d’ADE. A més, Ana Esquerdo és graduada en Infermeria per la Universitat d’Alacant.

Manuel Palomar ha ressaltat la «il·lusió» amb la qual la UA acull la seua visita i els ha agraït «que representen a tots els alacantins durant les festes de les Fogueres de Sant Joan, que estan tan pròximes». El rector els ha fet extensiva la invitació per a assistir a l’acte d’obertura oficial del Curs 2019-2020 que tindrà lloc el 19 de setembre pròxim, ja que «es tracta de l’acte més emblemàtic que fa la Universitat d’Alacant», ha assegurat.

A la recepció, en la qual també estava present el gerent de la Universitat d’Alacant, Rafael Pla, han assistit Isabel Bartual i les seues dames: Andrea Rodríguez de la Foguera Plaça de Santa María; Alba Martínez Montero, del districte Passeig de Gómiz; Alba Martínez López, de Pla-Hospital; Sonia López Pérez, del districte Carolines Baixes; Ana Esquerdo Zaragoza, de l’avinguda Lorin-Estació; i Gema Lledó Pérez, de Calderón de la Barca.

 

VISITA_BELLEA_DAMASFOC1
VISITA_BELLEA_DAMASFOC2
VISITA_BELLEA_DAMASFOC3

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464