Saltar apartados

Estudiants d'Infermeria i Medicina de la Universitat de Florida visiten l'Hospital de Sant Joan i comparteixen experiències amb alumnat de la Universitat d'Alacant

Els americans han pogut compartir les seues experiències amb els estudiants espanyols que estan realitzant les seues pràctiques clíniques en el centre

 

Hosptial_SantJoan_Estudiants_Florida1

 

Alacant. 17 de maig de 2019

L’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant ha rebut la visita d’una vintena d’estudiants d’Infermeria i de Medicina de la Universitat de Florida (Florida Southern College), acompanyats per les professores Beth Crosby i Nancy Marc. Els estudiants americans han pogut compartir experiències amb alumnat del grau en Infermeria de la Universitat d’Alacant (UA) que fan pràctiques clíniques a l’Hospital de Sant Joan.

Aquest grup d’estudiants de la branca de ciències de la salut s’estan formant a l’Escuela Proyecto Español d’Alacant durant el mes de maig, combinant l’ensenyament de l’idioma espanyol amb l’aproximació a la cultura. Del complet programa d’activitats que desenvoluparan «els va cridar especialment l’atenció l’acostament al sistema sanitari públic a Espanya», han destacat els organitzadors de la trobada.

En la benvinguda, la directora Mèdica, Carmen Calzado, la directora d’Infermeria, Inmaculada Ávalos, i el supervisor d’Infermeria de Docència, Joan Clement, els han agraït que hagen triat aquest hospital per a conèixer de primera mà les particularitats de la sanitat espanyola.

Així, han realitzat un recorregut pel centre, que els ha portat a diferents serveis i unitats d’hospitalització, com poden ser l’UCI, la planta segona centre (Cirurgia), tercera centre (Especialitats Quirúrgiques) i la quarta centre (Medicina Interna). Al seu pas han rebut les explicacions de la infermera i docent Emilia Guevara, que els ha informat sobre els diferents mètodes de treball, gràcies també a la col·laboració de les supervisores d’Infermeria de cada àrea.

«Amb aquesta trobada es pretenia enriquir els uns i els altres, de manera que puguen aprofundir en les diferències entre sistemes sanitaris, en les funcions dels diferents estaments i en el pla formatiu, etc. En definitiva, els alumnes nord-americans han pogut conèixer altres maneres de treballar i altres visions de la medicina i la infermeria i de les tasques diàries que exerceixen aquests professionals en l’entorn espanyol», ha subratllat el supervisor de Docència, Joan Clement.

 

Hosptial_SantJoan_Estudiants_Florida2 Hosptial_SantJoan_Estudiants_Florida3

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464