Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i trenta entitats i associacions més es bolquen en la III La Mar Solidària

El principal esdeveniment marí per a persones amb discapacitat se celebrarà l’1 de juny a l’entorn del Club Nàutic Alacant Costablanca

 

Jornada_MarSolidaria

 

Alacant. Dimecres, 15 de maig de 2019

Demà dijous, dia 16 de maig, a les 13 hores, tindrà lloc una roda de premsa per a la presentació oficial de la III Jornada de La Mar Solidària, que es durà a terme el dissabte 1 de juny a l’entorn de les instal·lacions del Club Nàutic Alacant Costablanca. L’acte comptarà, entre altres personalitats, amb les intervencions de l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d’Alacant, María José Rodríguez.

La Universitat d’Alacant i trenta entitats, associacions i organitzacions més s’han unit per a posar en marxa la tercera edició del que es considera «el més important esdeveniment realitzat en el mar per a persones amb discapacitat. La finalitat és practicar i gaudir de diverses disciplines esportives relacionades amb el mar, el seu entorn terrestre i el medi aquàtic, per a fomentar la inclusió de les persones dels col·lectius UPAPSA i COCEMFE».

Després de la presentació oficial es tractaran temes relatius a les diferents activitats, extensió a altres localitats del territori nacional, dades de participació, col·laboradors i organitzadors d’aquest esdeveniment, etc.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464