Saltar apartados

La Universitat d'Alacant s'ompli d''elements'

Amb el “El rap del Livermorio”, estudiants de l’IES Macià Abela de Crevillent s’enduen el primer del concurs Apadrina un Element

 

 

Projectes finalistes concurs "Apadrina un element" per ordre alfabètic 

 

APADRINA_ELEMENTO7Alacant. Divendres, 17 de maig 2019

Dels més de cent setanta projectes multimèdia presentats al concurs Apadrina un Element, «El rap del Livermorio» realitzat per les estudiants María Cutillas, Lucía Durá, Ruyi Susana Pan i Carmen Mas, de l’IES Macià Abela de Crevillent, ha guanyat el primer premi dotat amb cinc-cents euros. Amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements, la Secció Territorial d’Alacant de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ), en col·laboració amb la Facultat de Ciències de la UA, ha organitzat aquest concurs dirigit a estudiants de batxillerat, cicles formatius d’FP grau mitjà, i de segon cicle d’ESO. El lliurament de premis ha tingut lloc avui, divendres 17 de maig, en el Paranimf de la UA.

El segon premi, de tres-cents euros, ha sigut per al projecte «Radio 88 On Air» de Carla Trelia, Marcos Balart i Paula Navarro del Col·legi Sant Roc d’Alcoi; el tercer premi, dos-cents euros, per a «Oro parece, Plata no és» de Marta Bonilla i Sofia Alexandra Lugo del Col·legi Sant Joan Baptista-Maristes de Dénia; el quart i cinquè premi, de cent euros, ha sigut per a «Helio con voz pròpia» de Núria Granja de l’IES Lloixa de Sant Joan d’Alacant, i «Gallia, Gallo, Galio» de Marta Sarabia, Ainara Mauriz, Mar Martínez i María Brotons del Col·legi de Fomento Altozano d’Alacant, respectivament.

A més, dels cent deu pòsters exhibits durant la jornada d’avui en el vestíbul de l’aulari I de la UA, el jurat del concurs ha premiat Catalina Molano i Vanesa Tuni de l’IES L’Allusser de Mutxamel; Elías Ferrández i Guadalupe Navarrete d’IES Dr. Balmis d’Alacant, i Ana Baywa, Sara Rico, Tania Expósito i Alejandro Reig de l’IES Nou Derramador d’Ibi.

Presidit pel vicerector d’Estudis de la UA, Enrique Herrero; el vicerector d’Investigació de la Universitat Miguel Hernández, Manuel Jordán; el president de la Secció Territorial d’Alacant de la RSEQ i professor de Química Física de la UA, Vicente Montiel; el degà de la Facultat de Ciències de la UA, Luis Gras, i el químic de la UA Javier García en representació de la Unió Internacional de Química Pura i Aplicada (IUPAC), l’acte ha comptat amb la conferència «La tabla periódica, el piano de la química», del divulgador Claudi Mans. 

Més informació

La UA acull la final del concurs Apadrina un Element dedicat a l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements


 

APADRINA_ELEMENT1
APADRINA_ELEMENT2
APADRINA_ELEMENT3
APADRINA_ELEMENT4
APADRINA_ELEMENT5
APADRINA_ELEMENT6

 

Més imatges "Apadrina un element"

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464