Saltar apartados

La Universitat d'Alacant tanca els CEUS 2019 amb dos ors i una plata en triatló i plata i bronze en voleibol de platja

El rector va presidir ahir l’acte de clausura en el qual van participar representants de les set universitats de la Comunitat Valenciana, organitzadores en conjunt d’aquestes competicions

Juntament amb la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, les institucions acadèmiques es van congratular del bon treball conjunt fet per l’organització

 

VOLEY_1
VOLEY_2
VOLEY_3Clausura
VOLEY_3Clausura2
CEUS2019_1
CEUS2019_2
CEUS2019_3
CEUS2019_4
CEUS2019_5
CEUS2019_6
CEUS2019_7
CEUS2019_8

Imatges de la competició de vòlei platja, aquest matí a la Platja de Sant Joan i de l'acte de clausura, ahir

 

Alacant. Dimecres, 15 de maig de 2019

Amb dos ors, dues plates i un bronze en les competicions de les dues últimes modalitats esportives disputades. Així ha tancat la seua participació la Universitat d’Alacant en els Campionats d’Espanya Universitaris (CEUS) del 2019, que han estat organitzats en conjunt per les set universitats de la Comunitat Valenciana i que van fer el passat cap de setmana i durant les jornades d’ahir i d’avui les últimes competicions del programa, dedicades a triatló i al voleibol de platja.

El primer dels èxits va arribar de la mà de l’equip de triatló mixt, que va aconseguir l’or amb els temps en conjunt de Lasse Lührs i Javier Romo, en la prova masculina, i Yaiza Saiz i Andrea Fernández, en la femenina. En l’apartat individual, la Universitat d’Alacant va arrasar en la carrera masculina amb l’or de Lührs i la plata de Rom, que es van completar amb les bones participacions d’Ovidi Albert, 13è, i Carlos Ferrando, en 14a posició. En la competició femenina, Saiz va acabar cinquena i Fernández, sisena. L’equip entrenat per Roberto Cejuela va mostrar la millor versió en una prova amb climatologia dura que va ser organitzada per la Universitat de València i va tenir lloc a Cullera.

D’altra banda, aquest matí a la platja de Sant Joan s’han completat les finals de la competició de voleibol de platja, en la qual la Universitat d’Alacant ha aconseguit dues noves medalles, una plata en la masculina i un bronze en la femenina. La parella femenina, composta per Andrea Martínez i Eymi Plaza, no va poder superar el duo de la Universitat Francesc de Vitòria en semifinals i va aconseguir el bronze, mentre que la parella masculina va haver d’abandonar la disputa de la final per la lesió Óscar Jiménez, que formava parella amb Daniel Moreno. Havien vençut la Universitat de Santiago de Compostel·la en semifinals i no van poder acabar la final davant de la Universitat Catòlica Sant Antoni de Múrcia (UCAM).

 

CLAUSURA

La nit d’ahir va acollir l’acte de clausura dels CEUS 2019 que, presidit pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va servir per a congregar representants de les set universitats de la Comunitat Valenciana, organitzadores en conjunt de les fases finals de totes les competicions dels CEUS 2019 i fer un primer balanç d’aquest projecte pioner, que ha tingut la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, a nivell general, i dels ajuntaments d’Alacant i de Sant Vicent del Raspeig, en l’apartat de la Universitat d’Alacant.

En les seues intervencions, els diferents representants de les institucions acadèmiques van coincidir a destacar «el bon treball en equip» de totes les universitats implicades i es van congratular dels resultats obtinguts, que van qualificar d’«orgull» i un «autèntic èxit» que servirà d’exemple «a futurs projectes».

Va destacar la intervenció del rector de la UA, Manuel Palomar, que va agrair a tècnics i esportistes el seu bon treball i els va felicitar per la seua participació en els CEUS 2019. De la mateixa manera, va destacar l’esport i l’esforç com a «importants valors de la vida acadèmica» i va mostrar l’orgull que per a la Universitat d’Alacant suposa «tant per acollir esportistes de tota Espanya com per organitzar les finals de tants esports».

 

MEDALLER

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464