Saltar apartados

Un estudiant de la UA participarà de la beca Imagine a Imagine Silicon Valley 2019 de la Fundació Banc Sabadell

 

Imagine_1
Imagine_2
Imagine_3
Imagine_4
Imagine_5
Imagine_6

 

Alacant. Dimecres, 15 de maig, de 2019

Centenars d’estudiants amb els millors expedients de la Universitat d’Alacant han assistit a la presentació de la beca Imagine a Imagine Silicon Valley 2019, a la sala multimèdia de l’edifici del Rectorat. Una d’aquestes persones seleccionades eixirà de les aules de la Universitat d’Alacant i, per primera vegada, si alguna de les candidatures de la UA crida l’atenció podrà competir per un altre lloc en un programa obert per a incorporar-se als equips.

Dotze joves formaran equips multidisciplinaris en els quals treballaran, compartiran i desenvoluparan idees per a donar solució a quatre reptes plantejats per Audi, Otsuka, Catalunya Emprèn i la Fundació Banc Sabadell.

L’acte ha comptat amb la participació del rector, Manuel Palomar, del director de la Fundació Banc de Sabadell, Miquel Molins, i del fundador d’Imagine Creativity Center, Xavier Verdaguer, i ha sigut conduït per la vicerectora de Planificació Econòmica, Mònica Martí.

A més, Álvaro Belmonte, estudiant del grau d’Enginyeria Robòtica a l’Escola Politècnica Superior, que l’any passat va ser seleccionat per a participar en l’Imagine Silicon Valley 2018, ha relatat la seua experiència.

 

Notícies relacionades:

Quatre-cents estudiants de la Universitat d’Alacant estan convocats a la presentació de la beca Imagine Silicon Valley 2019

Un estudiant d’Enginyeria Robòtica de la UA entre els seleccionats per a participar en l’Imagine Silicon Valley 2018

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464