Saltar apartados

Voluntaris de la UA participaran l' de juny en la III Jornada de la Mar Solidària d'Alacant, el major esdeveniment per a discapacitats en el mar

Més de 800 persones es reuniran en el Club Nàutic Costa Blanca per a gaudir de tots els esports aquàtics

 

Mar_Solidària1
Mar_Solidària2
Mar_Solidària3

 

Alacant. Divendres, 17 de maig de 2019

Voluntaris de la Universitat d’Alacant participaran el pròxim 1 de juny en la III Jornada de Mar Solidària, el major esdeveniment per a persones amb discapacitat en el mar, per a fomentar-hi la inclusió de les persones amb diversitat funcional, que té el suport d’UPAPSA i COCEMFE.

En aquesta edició participaran 474 persones amb diversitat funcional. Els participants podran gaudir amb esports clàssics com el futbol i voleibol de platja, el rem, el rugbi, o la marxa nòrdica que està posant-se de moda, i també d’altres més aquàtiques com el busseig, la vela lleugera, el paddle SUP o una travessia nadant prevista per a 300 persones.

Per a alguns dels participants, aquesta serà la seua primera experiència del mar. Per a això, hi haurà 336 ajudants entre monitors i familiars i, com a novetat, gràcies a l’èxit consolidat d’anteriors edicions per aquest esdeveniment sense ànim de lucre, alguns d’aquests vindran no solament d’Alacant, sinó de tota Espanya. Molts dels voluntaris procedeixen de la Universitat d’Alacant. Estudiants i personal de la UA van ser premiats pel Consell Social de la Universitat d’Alacant en l’edició de 2019.

Aquest esdeveniment va ser presentat aquest dijous a l’Ajuntament d’Alacant, en un acte presidit per l’alcalde de la ciutat, Luis Barcala, que va comptar amb la presència de Juan José Rodes Martínez, coordinador de la jornada, de la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d’Alacant, María José Rodríguez Jaume. També hi van estar presents Antonio Ruescas Cañizares, president de COCEMFE Alacant, Mari Luz Arbolí Dávalos, gerent UPAPSA, i també Francisco Rey Aracil, president del Club Nàutic Alacant Costablanca.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d'Alacant i trenta entitats i associacions més es bolquen en la III La Mar Solidària

El Consell Social de la UA premia l'excel·lència i el compromís amb la Universitat d'Alacant

La Universitat d'Alacant inunda el Mediterrani de solidaritat

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464