Saltar apartados

El rector de la UA agraeix als esportistes universitaris els seus èxits i la 'defensa de l'escut' de la universitat

 

CADU1
CADU_2
CADU_3
CADU_4
CADU_5
CADU_6
CADU_7
CADU_8
CADU_9
CADU_10
CADU_11
CADU_12
CADU_13

 

Alacant. Dimecres, 22 de maig de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut avui els esportistes que han competit en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU) i els esportistes que han obtingut medalles en els Campionats d’Espanya Universitaris (CEU) i els ha agraït les seues consecucions i la «defensa de l’escut» de la universitat.

L’acte, celebrat dimecres a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant, ha reunit els esportistes, Manuel Palomar i els directors del Secretariat d’Esports, Dari Escandell, i del Servei d’Esports, Ana Echeveste. Durant la recepció, Manuel Palomar ha subratllat que els últims anys «hem anat aconseguint i mantenint els valors essencials de l’esport universitari i s’han batut rècords».

«Porteu sempre l’escut de la Universitat d’Alacant amb dignitat, elegància i sabent competir», ha indicat el rector, que els ha animat a «participar i a continuar aconseguint èxits», ja que l’esport és «part essencial del Pla Estratègic de la Universitat d’Alacant».

A més, Dari Escandell ha lliurat les mencions especials a alguns esportistes que s’han destacat en els seus diferents camps, en concret a Santiago del Moral, ex-entrenador d’orientació; Jennifer Pedro, jugadora futbol sala femení; Paula Ferrándiz, atleta, i Daniel Moreno, jugador de vòlei platja.

 

Notiícies relacionades:

https://web.ua.es/va/actualidad-universitaria/2019/maig19/13-19/la-universitat-d-alacant-tanca-els-ceus-2019-amb-dos-ors-i-una-plata-en-triatlo-i-plata-i-bronze-en-voleibol-de-platja.html

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464