Saltar apartados

El rector de la UA rep l'equip d'estudiants premiats amb el segon lloc en la competició Vodafone Campus Lab

 

Vodafone_Campus1
Vodafone_Campus2
Vodafone_Campus3
Vodafone_Campus4

 

Alacant, 21 de maig de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, va rebre dilluns, 20 de maig, l’equip d’estudiants de la Universitat d’Alacant que ha obtingut el segon lloc en la competició de Vodafone Campus Lab amb una app per al mòbil que pretén unir els professionals agraris amb el consumidor urbà.

Durant la trobada, Manuel Palomar els va felicitar pel projecte i va posar a la seua disposició totes les eines de la Universitat d’Alacant perquè posen en marxa el projecte. «Teniu tot el suport i ajuda perquè pugueu créixer en el vostre projecte», va dir.

A més, es va interessar pel procés que han viscut, els detalls del concurs i el model econòmic i els ha animat a continuar endavant.

Juan Miguel Castillo Zaragoza, grau en Enginyeria Informàtica; Alba González Aller, grau en Enginyeria Multimèdia; Ignacio López Aniorte, grau en Fonaments de l’Arquitectura; Mónica Ortega Redondo, màster en Enginyeria de Telecomunicació; Luis Fernando Pérez Pérez, grau en Enginyeria Informàtica, i Víctor Manuel Romero Ojeda, màster en Enginyeria de Camins, Canales i Ports, han aconseguit el segon lloc per a la UA entre divuit universitats privades i públiques de tot Espanya. Els estudiants van estar acompanyats pel director de l’Escola Politècnica Superior (EPS), Andrés Montoyo.

L’equip, tutoritzat pel professor del màster en Enginyeria de la Telecomunicació Sergio Bleda Pérez, ha creat una aplicació que pretén unir els professionals de l’agricultura amb els consumidors urbans.

 

Notícies relacionades:

Estudiants de la UA aconsegueixen el segon lloc en la competició de Vodafone Campus Lab amb una app que uneix l’agricultura rural amb el consumidor urbà

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464