Saltar apartados

L'Associació Parkinson d'Alacant rep el xec de solidari de l'òpera L'Elisir d'amore, de la Coral de la UA

 

Xec_Park1
Xec_Park2
Xec_Park3

 

Alacant. Dilluns, 20 de maig de 2019

L’Associació Parkinson d’Alacant ha rebut aquest dilluns el xec solidari amb l’import de la recaptació de l’òpera L’Elisir d’amore que la Coral de la Universitat d’Alacant va interpretar el 10 d’abril.

El rector, Manuel Palomar, i el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, han lliurat a Carmen Cuartero, presidenta de l’associació, un xec de 3.719 euros, que es van obtenir de la recaptació de la Coral de la Universitat d’Alacant.

Manuel Palomar ha destacat que amb aquesta iniciativa «es combina cultura i solidaritat», al mateix temps que visibilitza l’associació. També ha insistit que és «molt important investigar en aquesta malaltia i divulgar en què consisteix, un paper que correspon a les universitats, com a centres d’investigació i coneixement».

Carmen Cuartero ha agraït la implicació de la Universitat d’Alacant que col·labora des de fa molts anys amb l’associació.

Per la seua part, Carles Cortés ha ressaltat que en aquesta ocasió aquest acte de VEU Solidària ha sigut «un repte», ja que la Coral de la Universitat d’Alacant va interpretar per primera vegada una òpera completa escenificada, acompanyada al piano pel director, Shlomo Rodríguez. Un projecte il·lusionant que posa en relleu la capacitat de treball de tots els integrants i la trajectòria cada vegada més sòlida de la formació.

 

Notícia relacionada:

La Coral de la UA interpreta per primera vegada una òpera, demà al Paranimf amb L’Elisir d’amore

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464