Saltar apartados

El Consell Social de la UA reuneix dones líders per a parlar de l'enfortiment institucional a través del talent femení

 

ENCUENTRO_MUJERES_LIDERES1
ENCUENTRO_MUJERES_LIDERES2
ENCUENTRO_MUJERES_LIDERES3

 

Alacant. Divendres, 31 de maig de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant ha reunit aquest divendres, 31 de maig, una vintena de dones líders en els seus respectius camps per a tractar l’enfortiment institucional a través del talent femení des de les vessants d’emprenedoria empresarial, investigació i implicació universitària.

La trobada, que ha tingut lloc a l’hotel AC by Marriott d’Alacant, ha comptat amb la presència del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i del president del Consell Social, Adolfo Utor, de la vicepresidenta, Cristina Rodes, i d’Aránzazu Calzada, secretària del Consell.

Les dones que han participat d’aquest debat pertanyen a diversos àmbits, en els quals han demostrat una trajectòria d’èxit, com és el cas de Nuria Montes, secretària general d’HOSBEC i vocal del Consell Social de la UA, Josefina Bueno, directora general d’Universitats de la Generalitat Valenciana; María Blasco, directora del Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques; i Olga García, directora territorial de Bankia en les demarcacions d’Alacant i Múrcia.

També hi han participat Carmina Díaz, cap de Neurologia de l’Hospital General d’Alacant i recentment guardonada amb el Premi Alumni del Consell Social de la UA; Ángela Nieto,-investigadora de l’Institut de Neurociències –Centre mixt CSIC-UMH–; Inés Abad, sòcia de Garrigues; Sandra Deltell, sòcia directora de Price Waterhouse a la Comunitat Valenciana; Beatriz Martín, sòcia de Deloitte a Alacant; i Asunción Martínez, directora general de Concessions de la companyia Suez Espanya.

En el debat també estaven María Dolores Mejía, gerent de Mercalicante; Esperanza Navarro, directora de Recursos Humans i Responsabilitat Corporativa de Gioseppo; Esther Guilabert, directora general de la Institució Firal Alacantina (IFA) i Maite Antón, del Grup Antón Comunicación i vicepresidenta de l’Associació de l’Empresa Familiar d’Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464