Saltar apartados

Voluntaris de la Universitat d'Alacant participen dissabte en la III Jornada de la Mar Solidària

Prop de cinc-centes persones amb diversitat funcional participen en el més gran esdeveniment esportiu en el mar

 

Voluntaris1
Voluntaris2
Voluntaris3

 

Alacant. Divendres, 31 de maig de 2019

Voluntaris de la Universitat d’Alacant participen dissabte, 1 de juny, en la III Jornada de la Mar Solidaria, el més gran esdeveniment per a persones amb diversitat funcional en el mar.

Les activitats esportives començaran a les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i continuaran amb un dinar solidari, acompanyat amb música en directe. A més, a les 11.00 hores hi haurà una roda de premsa en el Club Nàutic Costablanca, en la qual participen l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, la vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d’Alacant, María José Rodríguez, així com Antonio Ruescas Cañizares, president de COCEMFE Alacant, Mari Luz Arbolí Dávalos, gerent d’UPAPSA, Francisco Rey Aracil, president del Club Nàutic Alacant Costablanca, i Juan José Rodes Martínez, coordinador de La Mar Solidària.

En aquesta edició participaran 474 persones amb diversitat funcional. Els participants podran practicar esports clàssics com el futbol i voleibol de platja, el rem, el rugbi, o la marxa nòrdica que s’està posant de moda, així com altres de més aquàtics com el busseig, la vela lleugera, el Padle SUP o una travessia nadant prevista per a tres-centes persones.

Per a alguns dels participants, aquesta serà la primera experiència del mar, per a la qual comptaran amb 336 ajudants entre monitors i familiars i, com a novetat, gràcies a l’èxit consolidat d’edicions anteriors per aquest esdeveniment sense ànim de lucre, alguns procediran no solament d’Alacant, sinó de tot Espanya. Molts dels voluntaris procedeixen de la Universitat d’Alacant. Estudiants i personal de la UA van ser premiats pel Consell Social de la Universitat d’Alacant en la seua edició de 2019.Notícies relacionades:

Voluntaris de la Universitat d’Alacant participen el pròxim 1 de juny en la III Jornada de Mar Solidaria

La Universitat d’Alacant i altres 30 entitats i associacions es bolquen en la III La Mar Solidària

El Consell Social de la UA premia l’excel·lència i el compromís amb la Universitat d’Alacant

La Universitat d’Alacant inunda el Mediterrani de solidaritat

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464