Saltar apartados

La UA aconsegueix el seu millor resultat històric en un CAEU amb 3 ors i 3 plates

Els equips universitaris de futbol sala femení i handbol i futbol masculins han guanyat la competició i passen al torneig estatal

Els conjunts femenins de vòlei, futbol i bàsquet van perdre les respectives finals

 

CADU_1
CADU_2
CADU_3

Imatges dels equips que han aconseguit or en el CAEU

 

Alacant. Dimarts, 5 de març de 2019.

La Universitat d’Alacant ha saldat amb un èxit històric la participació en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU), les finals dels esports d’equip del qual han tingut lloc durant el matí d’avui a les instal·lacions esportives de la Universitat de València. L’expedició de la UA ha aconseguit tres medalles d’or i tres de plata després d’arribar a les finals en sis esports.

En concret, els equips vencedors de la Universitat d’Alacant han sigut els de futbol sala femení i handbol i futbol masculins, que han derrotat la Universitat de València, la Miguel Hernández d’Elx i la Politècnica de València, respectivament. D’altra banda, les derrotes dels conjunts universitaris de la UA han sigut en vòlei, futbol i bàsquet femenins davant dels equips de la Universitat de València, en els tres casos.

Amb la victòria, els tres equips vencedors han aconseguit passar a la competició estatal, en la qual participen les millors universitats d’Espanya, i que, precisament, enguany tenen lloc en les seus de les universitats de la Comunitat Valenciana. Per aquest motiu, les jugadores de l’equip de futbol sala jugaran al campus de Sant Vicent, que també acollirà les finals nacionals d’escacs, vòlei platja i tennis. L’equip d’handbol masculí es desplaçarà a València per a la competició estatal mentre que el conjunt de futbol masculí haurà de viatjar fins a les instal·lacions de la Universitat Jaume I de Castelló.

El director del Secretariat de Promoció Esportiva de la Universitat d’Alacant, Dari Escandell, s’ha mostrat «molt satisfet» amb l’expedició que s’ha desplaçat fins a València, ja que «hem aconseguit uns resultats històrics, els millors de la nostra trajectòria, i som la segona millor universitat de la Comunitat Valenciana». En el mateix sentit, ha felicitat «tots els participants, independentment del resultat, per la bona imatge de la Universitat d’Alacant que hem mostrat» i els ha instat «a continuar treballant dur, temporada rere temporada, perquè a la UA continuem estant orgullosos de donar suport als nostres esportistes».

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464