Saltar apartados

La UA debat i practica la igualtat a través d'un complet programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de les Dones

El lliurament del Premi Igualtat 2019 i la lectura del manifest protagonitzaran els actes institucionals del 8 de Març a la Universitat d’Alacant

S’han programat prop de quaranta activitats entre cursos, conferències, exposicions, representacions o projeccions al campus de la UA i en diferents seus de la UA

8marzo_val

 

Alacant. Divendres, 1 de març de 2019

La Universitat d’Alacant es bolca, un any més, amb la celebració del Dia Internacional de les Dones a través d’un complet programa d’activitats dirigit a tota mena de públic, siga al campus universitari o a les diferents seus de la universitat.

Els actes institucionals tindran lloc dimecres, 7 de març, a les 12 del migdia a la sala multimèdia de l’edifici del Rectorat, on es llegirà el manifest del 8M i es lliurarà el Premi Igualtat 2019 a la doctora en Medicina, Rosa Ballester Añón.

En l’agenda d’activitats que s’ha dissenyat per a commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Universitat d’Alacant s’han programat prop de quaranta actes al llarg dels mesos de febrer, març i abril entre cursos, conferències, xarrades, exposicions, teatre, dansa, música i projeccions, entre d’altres.

Al campus destaca la VII Edició d’Investigar en Femení, que organitza la Facultat de Filosofia i Lletres el 7 de març. Els aularis I i II i l’edifici del Rectorat acolliran, des del dia 4 l’exposició «Amb noms de dona. Dones matemàtiques» i també es podran veure exposicions a les biblioteques General, de Dret, Geografia, Econòmiques i a la Mediateca.

El paranimf acollirà una conferencia col·loqui amb Carmen Paris el pròxim 5 de març i un el concert de Morgan #Airtour 18/19 el dimecres 6 de març.

El 5 març, en el marc del projecte Supera-T, es disputarà un partit de futbol amb Patricia Campos i centres d’educació de secundària i batxiller, i el 14 de març tindrà lloc la jornada Dona i Esport.

Les seus universitàries de Villena, Elda, Petrer, Torrevella i Biar també ofereixen una àmplia programació d’activitats per a commemorar el 8M.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464