Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i el Club Nàutic de Torrevella s'alien per a potenciar l'activitat d'extensió universitària

El rector de la UA, Manuel Palomar i el president del RCNT, Germán Soler, han signat avui un conveni de col·laboració

UA-ClubNautico

 

Alacant. Dimarts, 5 de febrer de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i el president de Club Nàutic de Torrevella, Germán Soler, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració entre les dues institucions amb l’objectiu de fer activitats de divulgació, de formació i d’investigació en comú.

El rector ha destacat la importància que suposa Torrevella per a la Universitat d’Alacant «on tenim una seu universitària amb una destacada activitat amb el suport de l’Ajuntament, el Casino i també del Club Nàutic». Palomar ha assenyalat que «les aliances que teixim ens serveixen per a potenciar la participació de la societat en les activitats d’extensió universitària, una suma que ens permet avançar tan a nosaltres com al Club Nàutic de Torrevella».

Per la seua banda, el president del RCNT ha apuntat que «el nostre club es troba integrat a la ciutat, és part de Torrevella i això suposa un valor afegit a les activitats d’esports nàutics ja que ens permet desenvolupar una relació amb la societat molt més completa i aquesta aliança amb la Universitat d’Alacant ens oferirà més oportunitats i possibilitats de cara al futur».

A l’acte de signatura del conveni han assistit, per part de la Universitat d’Alacant, a més del rector, la secretària general, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, la directora del Secretariat de Seus, Eva Valero i el director de la Seu de Torrevella, José Norberto Mazón.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464