Saltar apartados

La Universitat d'Alacant llança un itinerari formatiu per a emprenedors

En el marc del projecte ua:emprèn, els tallers són la porta d’entrada per a participar en els Premis IMPULS dirigits a reconèixer iniciatives empresarials innovadores i sostenibles

 

Alacant. Dilluns, 4 de març de 2019

Un any més, del 7 de març al 9 d’abril, la Universitat d’Alacant presenta un complet programa formatiu per a emprenedors en col·laboració, en aquest cas, amb Impulsalicante. L’acció forma part d’ua:emprèn lab, iniciativa de maduració i acceleració d’idees empresarials i és la porta d’entrada per a participar en la convocatòria dels Premis IMPULS 2019.

Amb més d’una desena de tallers, els participants podran treballar mà a mà amb professionals i experts en creativitat, màrqueting, gestió d’equips, finançament o aspectes jurídics, com també amb especialistes de l’Agència Local de Desenvolupament, l’Escola d’Organització Industrial i la Universitat d’Alacant. Es completen els tallers amb una sessió d’experiències on els assistents podran conèixer la història d’emprenedors d’èxit. En definitiva, tota una sèrie de sessions dissenyades per a materialitzar idees de negoci i obtenir eines de gestió que faciliten poder-los posar en marxa.

ua:emprèn lab 

El programa ua:emprèn lab persegueix, a més de facilitar als interessats la participació en els Premis IMPULS, orientar els participants en la utilització i desenvolupament de totes les eines d’anàlisis necessàries per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica d’una idea: pla d’empresa, model de negoci, etc. La primera fase d’aquest programa de tallers va començar al final de gener de 2019 amb DOEACT_UA i continua al març amb aquest itinerari formatiu específic dirigit a la maduració i posada en marxa d’idees de negoci. 

Premis IMPULS

Amb premis que poden arribar fins als 27.000 euros en metàl·lic i altres distincions, la Universitat d’Alacant i la Fundació Parc Científic d’Alacant de la Comunitat Valenciana convoquen la VIII Edició dels Premis IMPULS com a aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat. Els premis, en el marc del programa institucional ua:emprèn, naixen per a fomentar l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària i promoure la creació d’empreses.

La convocatòria, adreçada a personal docent i investigador, doctores i doctors, titulades i titulats i estudiants de la Universitat d’Alacant, reconeixerà les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària el 2019. El termini de presentació de les sol·licituds estarà obert del 2 al 14 de maig de 2019.

 

Notícia relacionada:

Arranca DOEACT_UA, trobada per a potenciar idees empresarials innovadores

 

Itinerari_emprenedors

Foto arxiu tallers ua:emprèn lab

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464