Saltar apartados

La Universitat d'Alacant presenta al comitè de direcció d'Hidraqua el seu projecte del nou Parc Científic

 

VISITA_HYDRAQUA_PARC_CIENTIFICO1
VISITA_HYDRAQUA_PARC_CIENTIFICO2
VISITA_HYDRAQUA_PARC_CIENTIFICO3
VISITA_HYDRAQUA_PARC_CIENTIFICO4

 

Alacant. Dijous, 7 de març de 2019

Hidraqua ha fet el seu comitè de direcció en el nou Parc Científic de la Universitat d’Alacant. El rector de la Universitat, Manuel Palomar, ha sigut l’encarregat de rebre l’equip directiu i d’explicar el projecte que s’està desenvolupant per a aquestes noves instal·lacions, dissenyades per a crear un espai dedicat a la innovació i la gestió del flux de coneixement i tecnologia entre universitats, institucions d’investigació, empreses i mercats.

Francisco Bartual, director general d’Hidraqua, ha destacat durant la benvinguda que Hidraqua i el parc científic comparteixen el valor de la innovació com un pilar clau per a avançar en el creixement i la sostenibilitat de la província d’Alacant.

«Necessitem crear models innovadors, responsables i sostenibles que ens permeten atendre aquest futur ja imminent. Per a això, és indispensable la feina de les empreses i les universitats, i també la posada en marxa de noves instal·lacions com aquest Parc Científic que unifiquen i posen en comú les idees i els projectes desenvolupats per part dels diferents agents» ha afegit Bartual.

Per la seua part Manuel Palomar, ha agraït a Hidraqua que facen el seu comitè de direcció al Parc Científic, al qual s’ha referit com l’avantguarda en la relació de la Universitat amb les empreses de l’entorn. «Les aportacions d’empreses de la rellevància d’Hidraqua són fonamentals perquè el desenvolupament del parc científic complisca amb un dels seus objectius principals com és l’aposta per un model productiu per a Alacant», ha manifestat el rector de la UA.

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464