Saltar apartados

Patrimoni Virtual de la Universitat d'Alacant participa a Santa Pola en la primera edició de Diàlegs Museu-Acadèmia

 

Dialogos_Portus1

 

Alacant. 1 de març de 2019

Patrimoni Virtual de la Universitat d’Alacant participa en la primera edició dels Diàlegs Museu-Acadèmia, que se celebra a Santa Pola hui, 1 de març de 2019. L’activitat s’enfocarà a abordar el patrimoni historicoarqueològic i la seua contribució al futur de Santa Pola.

Jaime Molina Vidal, catedràtic d’Història Antiga de la UA, començarà amb la conferència «Pasado, presente y futuro del Portus Illicitanus: últimos hallazgos», a les 19.00 hores, al Baluard del Duc, situat en el Museu del Mar de Santa Pola.

A continuació es desenvoluparà la taula redona «Patrimoni arqueològic, turisme i marca ciutat: oportunitats i reptes per a Santa Pola. Aportacions des de l’acadèmia» en la qual participaran Jaime Molina Vidal, Juan Francisco Álvarez Tortosa, arqueòleg i doctor en Història per la UA; Daniel Mateo Corredor, doctor en Història i professor en el Departament d’Història Antiga de la UA, i María José Cerdá Bertomeu, doctora en Màrqueting, directora de museus i docent de la Universitat Miguel Hernández.

La jornada conclourà amb la xarrada sobre el Pla Estratègic Santapolaavant alineat amb l’Agenda 2030, per José Mazón, gerent de l’Agència de Desenvolupament Local de Santa Pola. A més, es presentarà l’Associació d’Amics dels Museus Municipals i del Patrimoni Cultural de Santa Pola.

Aquesta trobada naix amb la finalitat d’acostar la realitat de la pràctica amb la investigació científica.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464