Saltar apartados

El Consell Social de la UA reconeix la implicació universitària de Casa Mediterrani i l'ocupabilitat a Grup Verne

Casa_Mediterraneo

 

Alacant. Dimarts, 12 de març de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant ha reconegut en l’edició de 2019 Casa Mediterrani amb el Premi a la Implicació Universitària, i el Grup Verne amb el guardó a l’Ocupabilitat.

Verne_logoVerne Group és un hòlding d’empreses, establit a Alacant i líder en el sector de les telecomunicacions i soluciones TIC, que compta amb més de set-cents empleats a la Comunitat Valenciana, quatre-cents dels quals a la ciutat d’Alacant. Entre els seus èxits destaca ser una referència nacional en el desplegament de connectivitat a través de fibra òptica i haver dotat de wifi i ciberseguretat l’esdeveniment Alacant Port d’Eixida de la Volvo Ocean Race 2017. A més, està vinculat al Parc Científic d’Alacant.

Per la seua part, Casa Mediterrani rep el premi a la implicació amb la Universitat d’Alacant, amb qui col·labora en diverses accions. Concretament, des del curs 2017-2018 patrocina el màster d’Anàlisi i Gestió d’Ecosistemes Mediterranis.

Creada el 2009, aquesta institució és un consorci públic promogut pel Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i els ajuntaments d’Alacant i Benidorm. Està regida per un Consell Rector i una Direcció General.

Entre les seues finalitats té la realització d’activitats i projectes que contribuïsquen a un coneixement i un desenvolupament més profunds de les relacions dels països riberencs del Mediterrani i impulsar les relacions institucionals i externes del consorci en els àmbits polítics, institucionals, socials, culturals i científics.

Els Premis 2019 del Consell Social de la Universitat d’Alacant es lliuraran el 4 d’abril en la seu de l’Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea amb seu a Alacant, l’EUIPO.

El Consell Social té encomanada la missió d’actuar com a impulsor de la participació de la societat en la Universitat, exercint com a element d’interrelació entre totes dues, operant d’interlocutors i traslladant, entre tots dos àmbits, les expectatives respectives, necessitats i demandes. Per tant, aquests premis tenen com a objectiu reconèixer els agents socials que s’han distingit per la seua implicació i col·laboració amb la Universitat d’Alacant, però també aposten pel reconeixement a estudiants, investigadors, professorat i diplomats que han destacat en els respectius àmbits i trajectòries.

 

Notícies relacionades:

El Consell Social de la UA concedeix el Premi al Mèrit Esportiu a l'equip de voleibol femení i a Juan Escarré

El Consell Social de la UA concedeix el premi Alumni a Carmina Díaz Marín i José Antonio Gutiérrez Navarro, dos dels seus llicenciats en Medicina

El Consell Social de la UA premia Salvador Ordóñez, la UPUA i Francisco Rodríguez Reinoso

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464