Saltar apartados

L'empresa farmacèutica Q Pharma es vincula al Parc Científic d'Alacant

 

CONVENI_PAC_QFARMA_1
CONVENI_PAC_QFARMA_2
CONVENI_PAC_QFARMA_3

 

Alacant. Dijous, 14 de març de 2019

Des d’avui, l’empresa farmacèutica Q Pharma forma part del Parc Científic d’Alacant (PCA) segons la firma de vinculació subscrita pel rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació PCA, Manuel Palomar, i el director general de Q Pharma, César Quintanilla.

Q Pharma és una empresa farmacèutica de capital cent per cent espanyol, orientada al tractament dels problemes urològics. L’empresa té una important vocació d’innovació. En els seus laboratoris es desenvolupen nombrosos projectes d’investigació, desenvolupament, elaboració i comercialització de productes farmacèutics, complements alimentosos i productes sanitaris.

Gràcies a aquesta vinculació al Parc Científic d’Alacant, l’empresa farmacèutica s’incorpora a un ecosistema d’empreses ja vinculades al Parc Científic d’Alacant, intensives en coneixement i que comparteixen una visió de futur centrada en la innovació i en la transferència de talent des de la Universitat d’Alacant.

A més, des de Q Pharma s’apostarà pel treball conjunt amb grups d’investigació de la Universitat d’Alacant mitjançant les activitats generades des del PCA.

El director general de Q Pharma, César Quintanilla, ha assenyalat que la seua vinculació «respon a la clara vocació de potenciar al màxim dins de la companyia la investigació científica i per a això no hi ha millor soci que el Parc Científic d’Alacant».

Per la seua part, Manuel Palomar i la gerent del PCA, Olga Francés, han mostrat la seua satisfacció perquè gràcies a aquesta vinculació, el Parc Científic d’Alacant es continua consolidant com una realitat capaç d’atraure importants empreses. «Empreses com Q Pharma amb una clara vocació científica i innovadora que troben en els serveis oferits pel Parc Científic d’Alacant un aliat en el seu desenvolupament innovador.»

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464