Saltar apartados

La ràdio universitària fa el salt a RNE

L’Associació de Ràdios Universitàries firma un conveni amb Ràdio Nacional d’Espanya per a la difusió de programes produïts en universitats

 

 

 

Alacant. Divendres, 19 de març de 2019

L’Associació de Ràdios Universitàries i RNE han signat un conveni de col·laboració pel qual les dues institucions uneixen esforços per a promoure la presència de la universitat espanyola en l’emissora pública amb la difusió de programes radiofònics produïts per les ràdios universitàries i integrar l’associació de ràdios universitàries en iniciatives formatives que puguen ser d’interès per a les dues parts: cursos, congressos, seminaris, simposis, etc.

Mitjançant aquest acord, RNE reforça el compromís de servei públic que té mitjançant la col·laboració en la difusió de les activitats de les universitats espanyoles, a través de Ràdio Exterior d’Espanya, el canal Internacional d’RNE.

El conveni ha sigut subscrit per la directora de Ràdio Nacional d’Espanya, Paloma Zuriaga, i el president de l’Associació de Ràdios Universitàries d’Espanya, Daniel Martín Pena. A més, hi han estat presents Isabel Baeza i Carmen Revillo membres del Consell Directiu d’ARU, i també el director de Ràdio Exterior d’Espanya, Antonio Buitrago.

El president d’ARU ha destacat que aquest conveni «és un privilegi per a ARU perquè posa en valor les ràdios universitàries i els continguts que s’hi fan».

 

L’Associació de Ràdios Universitàries d’Espanya

ARU és una associació sense ànim de lucre que integra una trentena d’emissores radiofòniques universitàries que emeten des d’universitats espanyoles, públiques i privades, entre les quals es troba la Universitat d’Alacant amb RadioUA i que han signat el Conveni Interuniversitari de Ràdios Universitàries. El seu president, Daniel Martín Pena, és alhora president de Ràdio Internacional Universitària (RIU, Xarxa de Xarxes), una entitat que engloba més de 300 ràdios universitàries de 17 països del context iberoamericà, i que coprodueixen continguts com el magazine Somos RIU.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464