Saltar apartados

La UA acull el tercer congrés nacional d'estudiants d'Enginyeria

El congrés SWYP aplegarà a Alacant setanta-cinc alumnes de dotze universitats espanyoles membres de l'IEEE (Institute of Electric and Electrical Engineers)

 

 

Alacant. Dilluns, 11 de març de 2019

La Universitat d’Alacant acollirà entre el 14 i el 17 de març la tercera edició del congrés SWYP (Students, Women in Engineering i Young Professionals), que reuneix setanta-cinc estudiants, dones enginyeres i joves professionals de tot Espanya.

El congrés SWYP és un esdeveniment nacional que cada any organitza una branca d’estudiants de l’IEEE. Aquestes són associacions d’alumnes d’Enginyeria existents en la majoria de les universitats i escoles politècniques d’Espanya i del món. Les branques estan formades per estudiants membres de l’IEEE (Institute of Electric and Electrical Engineers), una associació mundial d’enginyers dedicada a la normalització i el desenvolupament en àrees tècniques. Compta amb més de 425.000 membres de més de 160 països.

El congrés té com a objectiu fomentar la interacció entre les diferents branques de l’IEEE a les universitats espanyoles i també la formació. En aquesta tercera edició, els assistents tindran l’oportunitat d’abordar el paper de la dona en l’enginyeria o les relacions entre empreses i professionals.

Les diferents ponències previstes presentaran qüestions com el «present i futur del vehicle elèctric», les «oportunitats en els mercats fotovoltaics internacionals» o sobre els drons i les «aplicacions i oportunitats professionals per als acabats de diplomar-se».

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464