Saltar apartados

La Universitat d'Alacant obri el termini d'inscripció per als màsters oficials

L’oferta formativa consta de 57 títols de postgrau que cobreixen cinc branques de coneixement i ofereix la possibilitat de cursar un doble títol en Advocacia i Dret de Danys

Aquest primer període romandrà obert fins al 31 de maig, mentre que el segon termini serà del 7 al 28 de juny

XARRADES_ORIENTACION_ALUMNAT

 

Alacant. Dimecres, 13 de març de 2019

La Universitat d’Alacant ha obert el primer termini d’inscripció per als màsters oficials del curs acadèmic 2019-2020 amb una oferta formativa que està formada per 57 programes de postgrau i que inclou la possibilitat de cursar un doble màster en Advocacia i Dret de Danys. Els diferents màsters oficials de la UA cobreixen cinc branques del coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, i Enginyeries i Arquitectura.

Aquest primer període de preinscripció romandrà obert fins al pròxim 31 de maig, mentre que el segon període començarà el 7 de juny i estarà obert fins al dia 28 de juny del 2019. Cal recordar que aquesta segona fase de preinscripció serà activada únicament en aquells màsters que no hagen cobert totes les places en la primera fase. Malgrat tot, també es podrà activar en aquells màsters que hagen cobert l’oferta, però que consideren necessari arreplegar sol·licituds per a obrir una llista d’espera que puga cobrir les possibles baixes.

La sol·licitud de preinscripció es farà exclusivament mitjançant el formulari electrònic disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/continua/preinscripcio.html i la informació sobre tots els títols de postgrau està disponible en l’adreça web https://web.ua.es/va/masters-oficials.html.

Al marge d’aquests terminis de preinscripció, hi ha fins a cinc calendaris diferents de preinscripció d’acord amb els estudis i, alhora, es divideixen també entre els que tenen dos períodes de preinscripció i els que tenen un calendari únic, que en són, de fet, la majoria. En total, una trentena de màsters es regulen pel calendari C i tenen de termini fins al 31 de maig per a fer la preinscripció. En aquest enllaç podeu consultar el termini per a inscriure’s en cadascun dels estudis de postgrau de la Universitat d’Alacant.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464