Saltar apartados

La Universitat Permanent organitza la segona recollida solidària d'aliments en la UA

 

Alacant. Dilluns, 11 de març de 2019

Aquesta setmana es fa a la Universitat d’Alacant la segona campanya de recollida d’aliments del curs 2018-2019, que s’emmarca en el projecte Incubadora de Valors que promou la Universitat Permanent amb la participació del Consell d’Estudiants de la UA i en col·laboració amb el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

L’organització convida a participar-hi per a ajudar els col·lectius socials i destinataris finals als quals la UA dóna suport i que vénen fins a la institució de la mà del CAE, Banc d’Aliments d’Alacant, Rebost Solidari, i Centre Natzaret.

Els punts de recollida són la Secretaria de la Universitat Permanent (aulari III); la Seu de la UA a Alacant; les consergeries de la Biblioteca General, de les Facultats de Ciències (fase II), Ciències Econòmiques i Empresarials (edificis de Ciències Econòmiques i Empresarials, Germà Bernàcer i Ciències Socials), Ciències de la Salut, Dret, Educació, Filosofia i Lletres (edifici de Filologia i edifici de Geografia), Escola Politècnica Superior (edificis I i II) i aularis I i II.

Per a més informació sobre les classe d’aliments i productes requerits es pot consultar l’enllaç següent.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464