Saltar apartados

Amparo Navarro inaugura el Seminari Dona-Literatura

 

Seminari_Dona_Literatura1
Seminari_Dona_Literatura2
Seminari_Dona_Literatura3
Seminari_Dona_Literatura4
Seminari_Dona_Literatura5

Fotografies: Taller d'Imatge (FGUA)

 

Alacant. 22 de març de 2019

El XII Seminari Dona-Literatura: Apoderament de la Dona i Literatura: Perspectives i Desafiaments va començar ahir dijous 21 de març del 2019 en la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres III de la Universitat d’Alacant. Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement l’inaugurava al costat del director, José Luis Arráez, investigador en el grup d’investigació Escriptores d’Expressió Francesa i Gènere (EEFG).

El Seminari continuarà els pròxims dijous 28 de març i 4 d’abril. Organitzat per l’Àrea de Filologia Francesa del Departament de Filologies Integrades i l’EEFG, participaven ahir Anne Berger, directora de, Grup d’Investigació d’Estudis de Gènere i de Sexualitat (UMR LEGS) del CNRS/UPL Paris 8, a París; Ángeles Sirvent, catedràtica de Filologia Francesa de la UA i directora del grup EEFG; Nieves Ibeas Vuelta professora titular del Departament de Filologia Francesa de la Universitat de Saragossa; Marta Segarra, catedràtica de Literatura Francesa i d’Estudis de Gènere a la Universitat de Barcelona i directora d’investigació en el Laboratori d’Estudis de Gènere i Sexualitat-LEGS, del Centre Nationale de la Recherche Scientifique de París; i José Luis Arráez.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464