Saltar apartados

Comença l'edició XXI d'Unicòmic a la Seu Ciutat d'Alacant

Antonio Altarriba & Keko inaugura unes jornades que seran clausurades pel cineasta Gonzalo Suárez i el dibuixant Pablo Auladell

 

Unicomic

 

Alacant. Dilluns, 18 de març de 2019

La Seu Ciutat d’Alacant acull una nova edició d’Unicòmic, que en aquesta vint-i-unena edició tindrà lloc del 21 al 23 de març. La Jornada inaugural, el dijous 21 a les 19 hores a les instal·lacions de la seu a Sant Ferran, 40, comptarà amb Antonio Altarriba & Keko, guionista i dibuixant de Yo, asesino, Yo, loco i El perdón y la furia, que impartirà una master class sobre els processos creatius.

L’endemà, el divendres 22, la jornada dedicarà un monogràfic a Batman en el seu vuitanta aniversari, coordinat per Eduard Baile i amb la participació de l’il·lustrador, guionista i divulgador de còmic Ángel de la Calle, autor d’obres com Modotti. També presentaran els seus últims treballs Román López-Cabrera i Adrián Bago.

El dissabte 23 la trobada se centrarà en la investigació sobre didàctica i còmic, coordinada per Rocío Serna-Rodrigo, i a la vesprada comptarà amb Rocío Vidal, autora que publica regularment en la revista satírica El Jueves, per a presentar una recopilació de la seua sèrie «Machistadas». El cineasta Gonzalo Suárez i el dibuixant Pablo Auladell tancaran les Jornades de Còmic de la Universitat d’Alacant en un acte en el qual presentaran la projecció de la pel·lícula que han realitzat junts, El sueño de Malinche, i el llibre del mateix nom amb il·lustracions d’Auladell.

Programa complet

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464