Saltar apartados

El Parc Científic d'Alacant acull la reunió del comitè executiu d'UEPAL

L’acció s’emmarca en l’estratègia aperturista del PCA

 

Alacant, Dijous 21 de març de 2019

Aquest matí ha tingut lloc a les instal·lacions del Parc Científic d’Alacant la reunió del Comitè Executiu de la Unió Empresarial de la Província d’Alacant (UEPAL). La reunió s’emmarca en les accions posades en marxa des del PCA per a donar a conèixer tant les instal·lacions com els serveis de valor afegit que s’hi ofereixen a les empreses.

Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic, FPCA, ha donat la benvinguda als membres del comitè, amb els quals ha fet una visita a les instal·lacions de l’ampliació destinat a les empreses i investigació. Per part seua, Olga Francés, gerent del Parc, ha sigut l’encarregada de presentar els serveis de valor afegit que s’hi ofereixen que, com ha explicat, «es basen en el foment de la innovació empresarial».

Juan José Sellés ha assenyalat la importància de «valorar tant el talent com el coneixement que es genera a la Universitat d’Alacant (UA)» i va arreplegar el guant de convertir UEPAL i els seus associats en ambaixadors d’un «projecte tan important com el del parc científic, ja que aquest tipus d’iniciatives són les que faran avançar a l’economia de la província d’Alacant».

Palomar ha destacat l’esforç que s’està fent per a acostar la investigació a la societat i fer-la arribar als diferents sectors empresarials. En aquest sentit, el president de la FPCA ha manifestat la voluntat del Parc Científic «de seguir amb aquest tipus d’accions que fomenten la innovació i la transferència de coneixement».

 

ReunionUEPAL_1
ReunionUEPAL_2
ReunionUEPAL_3
ReunionUEPAL_4

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464