Saltar apartados

El Parc Científic es consolida com a referent de gestió i innovació

El president, Manuel Palomar, ha destacat les inversions i ampliacions de capital en empreses que han nascut de la mateixa Universitat d’Alacant

 

 REUNION_PATRONAT_FUNDACION_PARC_CIENTIFICOUA

 

Alacant. Dijous, 21 de març de 2019

La reunió ordinària del Patronat de la Fundació Parc Científic d’Alacant ha constatat aquest dijous la bona salut de què gaudeix i que li ha permès adquirir una «velocitat de creuer» en què s’ha consolidat com a referent «de gestió del talent i de la innovació a la província d’Alacant».

El president del Patronat, Manuel Palomar, ha apuntat que el 2018, el Parc Científic d’Alacant (PCA) ha vist com «empreses nascudes en la mateixa Universitat d’Alacant han rebut important inversions i ampliacions de capital», cosa que s’ha donat per primera vegada i que marca una nova fita en la història recent del PCA.

La reunió ha servit per a actualitzar el patronat amb l’entrada del nou president del Consell Social, Adolfo Utor (encara que no hi ha pogut participar), i l’eixida de Joaquín Marhuenda com a patró de la Fundació.

Manuel Palomar ha destacat el treball efectuat per Joaquín Marhuenda en «anys complicats en què els reptes han passat d’adquirir terrenys, urbanitzar i crear infraestructura a posar en marxa el PCA, una tasca en la qual, sense cap mena de dubte, Joaquín ha fet un gran treball que ara dóna els fruits».

El president de la FPCA ha apuntat que «amb aquest patronat donem per tancada una etapa en la qual s’ha dut a terme tota la planificació i desenvolupament urbanístic del parc i en la qual hem definit perfectament el model pel que fa a la incorporació i vinculació d’empreses. Tant de les de base tecnològica creades a partir de la investigació en la mateixa Universitat d’Alacant com empreses d’alt valor tecnològic que han triat el PCA per la relació que manté amb la UA».

Per la seua part, Marhuenda ha agraït la confiança depositada en ell durant vora set anys al capdavant del Parc Científic i ha assenyalat que «hem aconseguit situar el parc com a referent gràcies al treball que s’ha realitzat per a dotar-lo d’una estructura competent».

En la reunió han participat, a més del president de la FPCA, Manuel Palomar i Joaquín Marhuenda, la secretària general de la UA, Esther Algarra, la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement, Amparo Navarro, el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, el gerent de la UA, Rafael Pla i la gerent del PCA, Olga Francés.


 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464