Saltar apartados

La Cátedra de Estudios Turísticos de la UA analiza el impacto del Brexit en el turismo de Benidorm y de la Costa Blanca

Les claus polítiques i estratègiques, les dades del mercat britànic al nostre territori i a Espanya, o la planificació de l’aeroport d’Alacant seran els protagonistes de la jornada tècnica que tindrà lloc dijous, 21 de març, a l’Ajuntament de Benidorm

 

Jornada_MercadoBritanico3

Alacant. Dilluns, 18 de març de 2019

El Brexit i el seu impacte en el turisme de Benidorm i la Costa Blanca serà el protagonista de la jornada tècnica organitzada per la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la Universitat d’Alacant el 21 de març i que se celebrarà a l’Ajuntament de Benidorm.

La inscripció a la jornada, que té per títol «Mercat britànic. És el Brexit una amenaça per al turisme de Benidorm i de la Costa Blanca?», és gratuïta i els participants disposen d’un autobús gratuït des del campus per a desplaçar-se a Benidorm amb eixida a les 8.30 hores i tornada a les 13 hores des de l’aulari 1.

El pròxim 21 de març es parlarà de les claus polítiques i estratègies del Brexit en l’entorn europeu amb Álvaro Ramírez, soci especialista de Pérez Llorca Advocats, que posarà l’èmfasi en les repercussions que tindrà a Espanya, amb Javier Piñares, director OET Londres. A més s’abordaran temes com la planificació de l’aeroport d’Alacant davant el Brexit amb el seu director, Tomás Melgar, les xifres del mercat turístic britànic amb Susana de la Peña, i el conseller delegat de Mabrian Analytics, Alex Villeyra, analitzarà les dades sobre aquesta qüestió.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464