Saltar apartados

La Facultat de Ciències de la UA posa en marxa un projecte de cooperació amb la Universitat Pública de Lurio, Moçambic

 

Cooperacion_Moçambic1 Cooperacion_Moçambic2

Luis Gras, Rosa María Martínez i Germán López, durant la seua visita a la Universitat Pública moçambiquesa de Lurio

 

Alacant. Divendres, 22 de març de 2019

La Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant ha posat en marxa durant el curs 2018/2019 un projecte de cooperació amb la Universitat de Lurio-Unilurio, al nord de Moçambic (Àfrica). L’objectiu d’aquest projecte és dissenyar i implementar un programa de cooperació per al desenvolupament d’activitats docents i investigadores en àrees com a les Ciències Ambientals i Recursos Naturals, Ciències del Mar, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Ecologia i Òptica i Optometria.

El degà de la Facultat de Ciències de la UA, Luis Gras, al costat de la vicedegana de postgrau de la Facultat de Ciències, Rosa María Martínez, i el director del Departament d’Ecologia, Germán López, han viatjat fins a Moçambic per a avançar en aquestes línies de treball.

Amb el suport del Vicerectorat de Relacions Internacionals de la UA, no és la primera vegada que la Facultat de Ciències col·labora amb la Universitat de Lurio-Unilurio. En el marc de l’oportú conveni específic, des de l’any 2016 al 2018 s’ha becat sis professors per a fer presencialment el màster d’Optometria Avançada i Salut Visual de la Universitat d’Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464