Saltar apartados

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UA fa la III Fira de Màsters

Durant la jornada del dijous 28 de març s’oferiran 15 presentacions de títols de postgrau del centre

Les intervencions seran retransmeses per streaming i s’instal·laran estands informatius en el vestíbul de l’edifici II

 

Imatge d’una edició anterior de la Fira de Màsters de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA.

 

Alacant. Divendres, 22 de març de 2019.

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant farà el pròxim dijous 28 de març la tercera edició de la Fira de Màsters, una jornada de ponències i estands informatius que pretén acostar a l’alumnat de la facultat les possibilitats que ofereixen els títols de postgrau impartits pel mateix centre.

L’aula magna de l’edifici II de la Facultat de Filosofia i Lletres serà escenari de quinze presentacions dels diferents màsters del centre a càrrec dels seus coordinadors acadèmics, que a més obriran torn de preguntes als assistents a cada sessió.

La jornada començarà a les 8.50 hores amb la presentació de la fira a càrrec del degà de la Facultat, Juan Francisco Mesa Sanz. Posteriorment, a partir de les 9 hores i en sessions de mitja hora, es presentaran els màsters en Arqueologia Professional i Gestió Integral de Patrimoni; Història de l’Europa Contemporània: Identitats i Integració; Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (s. XV-XIX); Història del Món Mediterrani i les seues Regions. De la Prehistòria a l’Edat Mitjana; Desenvolupament Local i Innovació Territorial; Planificació i Gestió de Riscos Naturals; Estudis Literaris; Espanyol i Anglès com a Segones Llengües/Llengües Estrangeres; Traducció Institucional, i, finalment, Anglès i Espanyol per a Finalitats Específiques.

Després d’un recés, a les 16.30 hores es repetiran cinc de les presentacions del matí amb la finalitat que puguen assistir-hi aquell alumnat que no haja tingut l’oportunitat en la sessió matinal. En concret, es presentaran novament els títols de postgrau en Arqueologia Professional i Gestió Integral de Patrimoni; Traducció Institucional; Història de l’Europa Contemporània: Identitats i Integració; Història del Món Mediterrani i les seues Regions. De la Prehistòria a l’Edat Mitjana, i Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (s. XV-XIX), per aquest ordre i també de 30 minuts de duració.

A més, cal destacar que totes les presentacions seran retransmeses en directe per streaming i que en el vestíbul del mateix edifici II de la Facultat de Filosofia i Lletres s’instal·laran diferents estands amb informació addicional a la que serà presentada en les ponències.

Segons explica Juan Antonio Barrio, vicedegà de Postgrau, Humanitats Digitals i Recursos Bibliogràfics, la Fira de Màsters «pretén resoldre tots els dubtes que puga tenir l’alumnat referent a qualsevol màster que imparteix la Facultat», a més d’«oferir informació sobre tots els postgraus que impartim, ja que triar un postgrau suposa un pas important per als estudiants». Per aquest motiu, el vicedegà expressa que «organitzem ponències ràpides perquè puguen assistir a les màximes sessions possibles, els aportem informació essencial i els donem l’oportunitat de preguntar qualsevol dubte que puguen tenir».

 

Notícies relacionades: La Universitat d’Alacant obri el termini d’inscripció per als màsters oficials

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464