Saltar apartados

La reportera de guerra i fotoperiodista Maysun ofereix dilluns dues conferències en la Universitat d'Alacant

 

 

Alacant. Dijous, 21 de març de 2019

La Facultat de Filosofia i Lletres i l’Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau de la UA organitzen dues trobades dilluns, 25 de març, amb la reportera de guerra i fotoperiodista Maysun. La primera cita tindrà lloc a la sala d’actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, a les 12 hores, en què la protagonista impartirà la conferencia «Pies de arena. Cubriendo Oriente Medio con imágenes». A la vesprada, Maysun parlarà de «Fotoperiodismo de conflicto. Shooting from the hip» en la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) a les 19 hores. Totes dues activitats estan coordinades pel professor d’Estudis Àrabs i Islàmics Ignacio Álvarez-Ossorio.

Maysun

(Saragossa, 1980). És una periodista independent hispanopalestina que se centra principalment en documentals i narracions. Des de 2005 ha cobert conflictes, crisis polítiques i socials i problemes mediambientals arreu del món, especialment els Balcans, el sud-est d’Àsia, el nord i l’est d’Àfrica, Amèrica Central, i amb especial èmfasi a l’Orient Mitjà. Treballa com a freelance per a diverses ONG, organismes governamentals i agències de notícies, ha reflectit injustícies com la diàspora palestina, o fets com la independència de Kosovo o els desplaçaments pel terratrèmol de l’Aquila a Itàlia. Compagina la tasca com a fotògrafa amb l’activisme i la sensibilització social, la pintura i la composició musical.

És membre de Women Photograph, Federació Internacional de Periodistes (IJF), Associació de Corresponsals Estrangers d’Àfrica Oriental (FCAEA), Frontline Freelance Register (FFG), RISC Training Alum i TEDx Speaker. També ha participat com a directora de fotografia de Llueven vacas (2017), una guardonada pel·lícula del director Fran Arráez, guionista i autora de l’obra Carlos B., juntament amb actors consagrats.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464