Saltar apartados

Experts informen sobre sostenibilitat turística, turisme responsable i bones pràctiques en empreses turístiques en la Jornada del Grau en Turisme de la Universitat d'Alacant

Raquel Huete participa con “Instrumentos y acciones para el desarrollo sostenible de la actividad turística: La Ley de turismo, ocio y hospitalidad de la Comunitat Valenciana”

 

Alacant 25 de març de 2019

Turisme responsable, desenvolupament sostenible de l’activitat turística, sostenibilitat turística i bones pràctiques en empreses turístiques són els temes que tractaran experts i professionals d’aquest sector en la Jornada del Grau en Turisme. L’activitat se celebra dimecres, 27 de març de 2019, a la sala de graus Alfredo Orts, situada a l’edifici d’Òptica de la Universitat d’Alacant. Organitzades per la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA i adreçades especialment a l’alumnat, la jornada es proposa acostar-los a l’actual tema de la sostenibilitat en el turisme.

El degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan F. Mesa Sanz; el catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional i coordinador acadèmic del Doctorat interuniversitari en Turisme, José Francisco Vera Rebollo; Jorge Pereira Moliner, director de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, i la coordinadora del Grau en Turisme, Paz Such Climent, inauguren la jornada a les 9.00 hores.

Les conferències dels experts i professionals convidats començaran a les 9.15 hores amb José María de Juan Alonso, director Fundador de KOAN Consulting i fundador del Centre Espanyol de Turisme Responsable, que parlarà sobre «El turismo responsable más allà del Año Internacional del Turismo Sostenible para el Desarrollo».

Raquel Huete Nieves, directora general de Turisme de la Comunitat Valenciana i professora del Departament de Sociologia I de la UA, continuarà a les 10.15 hores amb «Instrumentos y acciones para el desarrollo sostenible de la actividad turística: La Ley de turismo, ocio y hospitalidad de la Comunitat Valenciana»

Vicente Mayor Cano, de la Direcció d’Enginyeria de l’Ajuntament de Benidorm, intervindrà a les 11.30 hores amb «Objetivos y líneas de trabajo de desarrollo sostenible en un Smart Tourist Destination».

«El reto de la sostenibilidad turística en los destinos turísticos inteligentes» serà la xarrada que donarà Andrés Fernández Alcantud, de la Direcció d’Investigació, Desenvolupament i Innovació de SEGITTUR (Societat Estatal per a la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques) a les 12.30 hores.

Severino García González, president de la Fundació Ecoagroturismo-Ecotur participarà una hora més tard amb «Iniciativas de turismo sostenible en el desarrollo del turismo rural».

Conclourà la Jornada amb el «Panel de buenas pràcticas en empresas turísticas». Mayte García Córcoles, responsable de qualitat, formació i projectes d’HOSBEC (Associació Empresarial Hostalera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana) intervindrà amb Càmping Armanello, Hoteles Poseidón, Hoteles RH, Hoteles MedPlaya. A les 17.00 hores.

Les inscripcions es fan a través de la web de la Facultat.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464