Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant acull la presentació de Mujeres que veo, mujeres que conozco

La publicació és el nou llibre de l’editorial Eléctrico Romance

 

Dones_veig

Alacant. Dimarts, 26 de març de 2019

Demà dimecres 27 de març a les 20.15 hores la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà la presentació del nou llibre de l’editorial Eléctrico Romance Mujeres que veo, mujeres que conozco. Relatos. Des de l’editorial afirmen que l’obra pretén incentivar el lector i lectora que connecte amb les dones del seu entorn. Aquest llibre és un compromís per a visibilitzar les necessitats de les dones de la societat contemporània, i ofereix una nova visió de les realitats actuals amb què hem de conviure i, de vegades, transformar.

Aquesta edició ha comptat amb la participació de les autores alacantines Helena Vilella Bas d’Elx, Pepa Navarro de Villena, Agora Reix i Ana Simarro d’Alacant, i també amb el poeta José Luis Rico, també de la ciutat. El conjunt de relats tracta aspectes com la condició de ser mares, l’àmplia sexualitat de les dones, els amors impossibles, les necessitats de superació personal i la xacra de la violència de gènere. La prologuista, la poeta Esther Abellán, assenyala que «amb les seues narracions, Mujeres que veo, mujeres que conozco. Relatos és un llibre que ens convida a autoretratar-nos i sentir, en la nostra pell pròpia, la necessitat ineludible de mantenir-nos en lluita». El llibre és el número 2 de la col·lecció TODO ERA JUNIO que va iniciar la marxa el setembre passat amb l’obra La frontera: relatos para un territorio compartido.

La col·lecció, segons el seu editor Juanjo Cervetto, és una proposta de novel·les minúscules amb relats amb majúscules que pretén trobar-se amb un lector, o una lectora, d’instants i intensitats i que viu l’enrenou dels temps escassos i que per això necessita començar i acabar amb una certa rapidesa les seues lectures, una cosa que comença i acaba sense descansos: «és una solució literària per a atendre els nous ritmes de vida, on amb aquesta obra no pot haver-hi excuses per a renunciar a llegir un relat de 10 minuts en qualsevol moment del dia».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464